ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Clutch και Randy Blythe μαζί στην νέα εκτέλεση του «Passive Restraints»

Δείτε το video με την συνεργασία έκπληξη. Οι Clutch έδωσαν συνέχεια στα Weathermaker Vault Series με την νέα εκτέλεση του «Passive Restraints» στην οποία συμμετέχει και ο Randy Blythe των Lamb Of God! Το συγκρότημα από το Maryland μας είχε προετοιμάσει τις προηγούμενες ημέρες για το κομμάτι, το οποίο έκανε…

Δείτε το video με την συνεργασία έκπληξη.

Οι Clutch έδωσαν συνέχεια στα Weathermaker Vault Series με την νέα εκτέλεση του «Passive Restraints» στην οποία συμμετέχει και ο Randy Blythe των Lamb Of God!

Το συγκρότημα από το Maryland μας είχε προετοιμάσει τις προηγούμενες ημέρες για το κομμάτι, το οποίο έκανε πρεμιέρα σήμερα μαζί με το video το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Μιλώντας για το κομμάτι, ο τραγουδιστής Neil Fallon δήλωσε: «Το «Passive Restraints» ήταν ένα από τα πρώτα τραγούδια στα οποία έγραψα τους στίχους. Όταν περιοδεύαμε με τους Lamb Of God μερικά χρόνια πριν ο Randy μας είχε ζητήσει να το βάλουμε ξανά στο live setlist μας. Αποφασίσαμε λοιπόν να το ηχογραφήσουμε ξανά και είμαι πολύ χαρούμενος που έχουμε και τον Randy μαζί μας».

Ο frontman των Lamb Of God πρόσθεσε: «Όταν οι Clutch μου ζήτησαν το 2016 στην περιοδεία μας να ανέβω στην σκηνή μαζί τους για ένα τραγούδι, το «Passive Restraints» ήταν το πρώτο που μου ήρθε στο μυαλό. Το παρουσιάσαμε ζωντανά στο Milwaukee μερικά χρόνια πριν και μερικές φορές ξανά αργότερα. Ίσως κάποιοι παραξενευτούν που διάλεξα ένα τραγούδι από το 1992 αλλά είμαι fan της μπάντας από παλιά. Παρακολουθώ την εξέλιξη τους και απολαμβάνω κάθε album τους. Σαν μουσικός όμως, μου αρέσει να ξεθάβω κάτι που έχει να παιχτεί καιρό και να δω πως αυτό θα ακουγόταν σήμερα. Το συγκεκριμένο τραγούδι άντεξε στον χρόνο».

Οι Clutch από το καλοκαίρι βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου υλικού, το οποίο πιθανότατα θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021. Το τελευταίο album του συγκροτήματος «Book Of Bad Decisions» κυκλοφόρησε το 2018.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top