ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Clutch ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του νέου τους album

Δεν έχουν καταλήξει όμως στον τίτλο του. Οι Clutch ανακοίνωσαν πως οι ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου έχουν ολοκληρωθεί, μπαίνοντας έτσι στην τελική ευθεία κυκλοφορίας του. Το συγκρότημα ηχογράφησε τα νέα του τραγούδια με τον παραγωγό Vance Powell, γνωστό από τις συνεργασίες του με τους Red Fang και White Stripes.…

Δεν έχουν καταλήξει όμως στον τίτλο του.

Οι Clutch ανακοίνωσαν πως οι ηχογραφήσεις του νέου τους δίσκου έχουν ολοκληρωθεί, μπαίνοντας έτσι στην τελική ευθεία κυκλοφορίας του.

Το συγκρότημα ηχογράφησε τα νέα του τραγούδια με τον παραγωγό Vance Powell, γνωστό από τις συνεργασίες του με τους Red Fang και White Stripes. Σύμφωνα με νέες δηλώσεις του τραγουδιστή Neil Fallon, ο δίσκος δεν έχει αυτή τη στιγμή τίτλο, κάτι που αναμένεται να συμβεί σύντομα.

Οι Clutch ανακοίνωσαν πάντως την επιστροφή τους στην Ευρώπη, με τις πρώτες ημερομηνίες να είναι ήδη κλεισμένες για το φθινόπωρο του 2018.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top