ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Damned – Evil Spirits

Ο Tony Visconti (David Bowie, Roxy Music, Morrissey) έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο νέο album των βετεράνων punk rockers. Με τις γοτθικές και synth/pop μελωδίες σε πρώτο πλάνο, το «Evil Spirits» φέρνει στο νου των παλιότερων τα «Black Album», «Strawberries» και «Phantasmagoria» από τα 80s. Οι «ενέσεις»…

Ο Tony Visconti (David Bowie, Roxy Music, Morrissey) έχει βάλει φαρδιά πλατιά την υπογραφή του στο νέο album των βετεράνων punk rockers. Με τις γοτθικές και synth/pop μελωδίες σε πρώτο πλάνο, το «Evil Spirits» φέρνει στο νου των παλιότερων τα «Black Album», «Strawberries» και «Phantasmagoria» από τα 80s. Οι «ενέσεις» ψυχεδέλειας από τα 60s ομορφαίνει ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα, με τους Βρετανούς να δείχνουν ότι δεν έχουν χάσει την ενέργεια και την δημιουργικότητά τους, παρά την μεγάλη τους δισκογραφική αποχή. Οι νέοι The Damned δικαιολογούν στο έπακρο την επιστροφή τους στο studio.

Συγκρότημα: The Damned
Album: Evil Spirits
Label: Spinefarm
Ημ. Κυκλοφορίας: 13/04/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top