Η D’Arcy Wretzky «καρφώνει» τον Billy Corgan για την επανασύνδεση των Smashing Pumpkins

R NEWS TEAM
Posted on Φεβρουάριος 13, 2018, 8:55 πμ
23 secs

Στην επίσημη ιστοσελίδα των Smashing Pumpkins φιγουράρει ένα ρολόι αντίστροφης μέτρησης το οποίο θα μηδενίσει την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, με την μπάντα να ανακοινώνει «κάτι πολύ σπουδαίο».

Οι φωτογραφίες με τους κατά τα ¾ επανασυνδεδεμένους Smashing Pumpkins έχουν προκαλέσει ενθουσιασμό στους fans, με τους πιο αισιόδοξους να κάνουν λόγο για ένα νέο studio album -άλλωστε η μπάντα βρίσκεται στο studio με τον Rick Rubin- και άλλους να αναμένουν μια νέα μεγάλη περιοδεία από το αγαπημένο τους συγκρότημα.

Ένα από τα άτομα που δεν συμμερίζεται αυτή τη χαρά και την ευφορία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο στρατόπεδο των Smashing Pumpkins είναι η πρώην μπασίστρια της μπάντας D’Arcy Wretzky, η οποία και έχει αποκλειστεί από το reunion. Μέχρι σήμερα οι λόγοι δεν ήταν γνωστοί, με την μπασίστρια όμως σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Blast Echo να δίνει την δική της εκδοχή για τα γεγονότα.

Η Wretzky τόνισε αρχικά πως ο Corgan της είχε προτείνει να είναι μέρος της επανασύνδεσης, ωστόσο αργότερα το πήρε πίσω. Μάλιστα έφτασε στο σημείο να πει πως ακόμα και ο κιθαρίστας James Iha, δεν ήταν παρόν στις πρώτες ηχογραφήσεις του νέου album, μαζί με τον παραγωγό Rick Rubin, υποβαθμίζοντας ουσιαστικά τον ρόλο του.

Η Wretzky στη συνέντευξή της τονίζει πως ο ρόλος των μελών σε αυτή την επανασύνδεση ήταν αρκετά «κουτσουρεμένος» και περιορισμένος και τα ρίχνει στην εγωπάθεια του Corgan.

Οι «βόμβες» της Wretzky συνεχίστηκαν, με την μουσικό να αποκαλύπτει γραπτά μηνύματα του Corgan προς αυτήν. Σε ένα από αυτά αναφέρεται… «Αφοσιώσου στην περιοδεία και θα δούμε μετά πως θα συμμετέχεις σε κάτι περισσότερο. Ο Jimmy (σ.σ: Jimmy Chamberlin, drums) σε θέλει και αυτή η περιοδεία είναι το καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε για τους fans αλλά και για εμάς».

Η Wretzky μάλιστα δηλώνει πως αρχικά συναντήθηκε με όλα τα μέλη της μπάντας με σκοπό να υπογράψουν τα συμβόλαια, με τον Corgan όμως έναν μήνα μετά να τα ακυρώνει, λέγοντας της πως «αυτή δεν είναι η πραγματική συμφωνία» και πως τελικά ο ίδιος αλλά και οι Iha και Chamberlin αποφάσισαν να προχωρήσουν με νέο μέλος στο μπάσο.

«Είμαι αηδιασμένη… θα έπρεπε να ντρέπεται» είπε στην συνέντευξή της η Wretzky, με τη συνέχεια να δίνεται στο Facebook και σε online συζητήσεις που είχε με τους fans της.

Σε αυτές, η Wretzky ευχαριστεί μεταξύ άλλων τον κόσμο που στέκεται στο πλευρό της, ρίχνοντας ξανά τα βέλη της προς τον Corgan: «Εγκατέλειψα το καράβι το 1999, όταν το είδα να βουλιάζει. Δεν υπήρχε καμία ελπίδα. Ο εγωισμός του είχε ξεπεράσει τα όρια».

Πλέον, η απάντηση του συγκροτήματος αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Update: Δείτε την ανακοίνωση των Smashing Pumpkins εδώ. 

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST