ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dark Tranquillity: Όλες οι πληροφορίες και πρώτο single μέσα από το «Moment»

Dark Tranquillity: Ακούστε το νέο τραγούδι «Phantom Days». Οι Dark Tranquillity έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Moment». Στις 20 Νοεμβρίου από την Century Media στα καταστήματα το album. Ακούστε το νέο τραγούδι «Phantom Days». Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Atoma» και έχοντας…

Dark Tranquillity: Ακούστε το νέο τραγούδι «Phantom Days».

Οι Dark Tranquillity έδωσαν στην δημοσιότητα όλες τις λεπτομέρειες της κυκλοφορίας του νέου τους δίσκου «Moment». Στις 20 Νοεμβρίου από την Century Media στα καταστήματα το album. Ακούστε το νέο τραγούδι «Phantom Days».

Τέσσερα χρόνια μετά την κυκλοφορία του «Atoma» και έχοντας προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στο line-up τους, οι Σουηδοί metallers επιστρέφουν στο προσκήνιο με το νέο τους, 12ο συνολικά, album που τιτλοφορείται «Moment».

Το συγκρότημα αποκάλυψε το εξώφυλλο, το tracklist και την ημερομηνία κυκλοφορίας του album, δίνοντας παράλληλα στην δημοσιότητα το πρώτο single «Phantom Days»:

«Είμαστε και πάλι εδώ. Μας πήρε πολύ χρόνο για να τα καταφέρουμε και ελπίζουμε αυτός ο δίσκος να σας βρίσκει καλά, παρά τις δυσκολίες των καιρών μας» αναφέρουν οι Dark Tranquillity στο δελτίο τύπου που συνοδεύει την ανακοίνωση του δίσκου.

Οι Dark Tranquillity έχουν πλέον στις τάξεις τους δύο νέους κιθαρίστες, τον Christopher Amott (ex – Arch Enemy) και Johan Reinholdz (Andromeda), οι οποίοι περιόδευαν με το συγκρότημα τα τελευταία τρία χρόνια. Ο Niklas Sundin, κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος του group, ανακοίνωσε την οριστική του αποχώρηση από το group τον περασμένο Μάρτιο.

Ο νέος δίσκος ηχογραφήθηκε στα Nacksving Studios και Rogue Music Studios με τον Jens Bogren να αναλαμβάνει την μίξη και το mastering στα δικά του Fascination Street Studios.

Στις αρχές του 2017 οι Dark Tranquillity κυκλοφόρησαν ένα 7″ single με τα τραγούδια «Absolute» και «Time Out Of Place», bonus tracks στο CD του «Atoma». Τα δύο τραγούδια κινούνταν σε πιο πειραματικούς δρόμους και ήταν εντελώς διαφορετικά από το συνηθισμένο στιλ των Σουηδών.

Το tracklist του «Moment»:
CD1:
01. Phantom Days
02. Transient
03. Identical To None
04. The Dark Unbroken
05. Standstill
06. Ego Deception
07. A Drawn Out Exit
08. Eyes Of The World
09. Failstate
10. Empires Lost To Time
11. In Truth Divided

CD2:
01. Silence As A Force
02. Time In Relativity

Dark Tranquillity album cover
DARK TRANQUILLITY – MOMENT

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top