ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Daughtry – Cage To Rattle

Πέντε χρόνια μετά το «Baptized», οι rock μέρες των Daughtry μοιάζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Ο Chris Daughtry και η παρέα του έχουν πλέον αλλάξει ρότα, βάζοντας στα τραγούδια τους ακόμα περισσότερα pop/mainstream στοιχεία, δημιουργώντας έτσι απλές, εύπεπτες και ραδιοφωνικές συνθέσεις που ναι μεν θα κερδίσουν ένα κοινό στην άλλη…

Πέντε χρόνια μετά το «Baptized», οι rock μέρες των Daughtry μοιάζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Ο Chris Daughtry και η παρέα του έχουν πλέον αλλάξει ρότα, βάζοντας στα τραγούδια τους ακόμα περισσότερα pop/mainstream στοιχεία, δημιουργώντας έτσι απλές, εύπεπτες και ραδιοφωνικές συνθέσεις που ναι μεν θα κερδίσουν ένα κοινό στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, θα απομακρύνουν όμως εντελώς τους παλιότερους fans. Οι Daughtry πλέον δεν φαίνεται να νοιάζονται και τόσο πολύ το rock κοινό. Το σεβόμαστε και πάμε παρακάτω.

Συγκρότημα: Daughtry
Album: Cage To Rattle
Label: RCA
Ημ. Κυκλοφορίας: 27/07/2018

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top