ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dave Grohl: «Διαφορετικό το νέο album των Foo Fighters»

Έτοιμος ο διάδοχος του «Concrete And Gold». Ο Dave Grohl παραχώρησε συνέντευξη στο Kerrang! και μίλησε για το επερχόμενο album των Foo Fighters, το οποίο όπως αποκάλυψε είναι έτοιμο! Ο frontman των Αμερικανών rockers χαρακτήρισε τον δίσκο ως «διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα η μπάντα». «Είμαι…

Έτοιμος ο διάδοχος του «Concrete And Gold».

Ο Dave Grohl παραχώρησε συνέντευξη στο Kerrang! και μίλησε για το επερχόμενο album των Foo Fighters, το οποίο όπως αποκάλυψε είναι έτοιμο! Ο frontman των Αμερικανών rockers χαρακτήρισε τον δίσκο ως «διαφορετικό σε σχέση με ό,τι έχει κάνει μέχρι σήμερα η μπάντα».

«Είμαι πολύ περήφανος για τα νέα τραγούδια» είπε χαρακτηριστικά στο Kerrang! ο Grohl, μην μπορώντας να κρύψει τον ενθουσιασμό για τον επερχόμενο δίσκο. Ο 51χρονος frontman πρόσθεσε πως ανυπομονεί να βγει στην σκηνή και να παίξει τα κομμάτια ζωντανά.

Θυμίζουμε πως φέτος συμπληρώνονται 25 χρόνια από το ντεμπούτο των Foo Fighters, με τον Grohl να έχει δώσει έναν επετειακό χαρακτήρα στο νέο album. Μιλώντας περισσότερο για αυτό, τόνισε: «Είμαι τρελαμένος με αυτό το album. Υπάρχουν κομμάτια που θα κάνουν 50 χιλιάδες θεατές να χοροπηδάν και να τραγουδάνε δυνατά».

Για το πώς αισθάνεται που η μπάντα συμπλήρωσε φέτος 25 χρόνια δισκογραφικής πορείας: «Ειλικρινά, δεν μου έχει φανεί. Κάποιοι άνθρωποι μετράνε τον χρόνο σε ημέρες και χρόνια. Εγώ σκέφτομαι μουσικά, ανάλογα με το τι έχουμε πετύχει μουσικά την αντίστοιχη περίοδο».

Οι Foo Fighters πρόκειται να βγουν σε περιοδεία τον ερχόμενο μήνα, με την ανακοίνωση του νέου δίσκου να βρίσκεται προ των πυλών.

Latest from TOP STORIES

Go to Top