ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Dave Grohl: «Οι Foo Fighters δεν θα διαλύσουν ποτέ»

Ξεκάθαρος για το μέλλον της μπάντας ο ηγέτης της. Οι Foo Fighters αναγκάστηκαν να ακυρώσουν μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξαιτίας μιας μικρής επέμβασης στον ώμο που καθήλωσε για λίγες ημέρες τον Dave Grohl στο κρεβάτι. «Δεν είναι και το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, αλλά είναι…

Ξεκάθαρος για το μέλλον της μπάντας ο ηγέτης της.

Οι Foo Fighters αναγκάστηκαν να ακυρώσουν μια σειρά από ζωντανές εμφανίσεις στις Ηνωμένες Πολιτείες, εξαιτίας μιας μικρής επέμβασης στον ώμο που καθήλωσε για λίγες ημέρες τον Dave Grohl στο κρεβάτι.

«Δεν είναι και το πιο σημαντικό πράγμα στον κόσμο, αλλά είναι κάτι που έπρεπε να γίνει για να μπορώ να συνεχίσω χωρίς πρόβλημα και να διατηρήσω το χέρι μου σε φόρμα» είπε ο Grohl μιλώντας για το πρόβλημα.

Και πρόσθεσε: «Είναι αστείο, αλλά έτσι βρήκαμε μια ευκαιρία να ξεκουραστούμε».

Ο Grohl τόνισε για ακόμα μια φορά πως οι Foo Fighters δεν πρόκειται να τα παρατήσουν και πως θα συνεχίσουν να παίζουν μουσική για πολλά ακόμα χρόνια: «Στα πρώτα 20 χρόνια μας, όλοι έλεγαν πως θα κάνουμε άλλο ένα album και μετά θα τα παρατήσουμε. Όμως αυτό δεν έγινε. Πλέον δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσουμε».

Ο Grohl είπε χαριτολογώντας: «Πλέον είμαστε πολύ μεγάλοι για να διαλύσουμε. Είναι δυνατόν ποτέ οι παππούδες σου να πάρουν διαζύγιο; Αυτό συμβαίνει και με μας».

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top