ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Dead Daisies – Burn It Down

Τέσσερα full length albums και άλλες «παράπλευρες» κυκλοφορίες από το 2013 όταν και έσκασαν μύτη στην πιάτσα, είναι μάλλον πολλές για μια all star μπάντα. Αν αναλογιστεί βέβαια κανείς την παρέλαση των μελών που έχει γίνει, φαντάζομαι ότι μια ιδέα να άφηνε ο καθένας κλείνοντας την πόρτα πίσω του, δικαιολογούν…

Τέσσερα full length albums και άλλες «παράπλευρες» κυκλοφορίες από το 2013 όταν και έσκασαν μύτη στην πιάτσα, είναι μάλλον πολλές για μια all star μπάντα. Αν αναλογιστεί βέβαια κανείς την παρέλαση των μελών που έχει γίνει, φαντάζομαι ότι μια ιδέα να άφηνε ο καθένας κλείνοντας την πόρτα πίσω του, δικαιολογούν εν μέρει το πλήθος των κυκλοφοριών. Το «Burn It Down» κατακλύζεται από κλασσικό hard rock το οποίο έχει φιλτραριστεί υπό το πρίσμα των blues, παίρνει τον χρόνο του και γκρουβάρει κυρίως σε mid-tempo ρυθμούς. Μπορεί να μην είναι και ό,τι πιο καινούριο έχετε ακούσει, όμως η συνταγή πετυχαίνει, ιδιαίτερα αν αυτό είναι το rock που σας ιντριγκάρει. Δίσκος που θα σας κάνει να σιγοτραγουδήσετε, θα σας παρασύρει με μερικά όμορφα solos, δύσκολα όμως θα σας κάνει να πεταχτείτε από το κάθισμά σας.

Συγκρότημα: The Dead Daisies
Album: Burn It Down
Label: Spitfire Music
Ημ. Κυκλοφορίας: 06/04/2018

Αλλεργικός στους εγωκεντρικούς τύπους, τους ξερόλες και τους δήθεν, κοιτάζει μόνο τη δουλειά του, την οποία και επιθυμεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Προσέχει να μένει όσο μπορεί μακριά από οποιουδήποτε είδους φανατισμένους ανθρώπους, καθώς πιστεύει ότι αποτελεί σοβαρότατη ένδειξη έλλειψης ευφυΐας αλλά και ανασφάλειας του ατόμου. Η σχέση του με τη μουσική μπορεί να χαρακτηριστεί εθιστική, μιας και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει στερητικό σύνδρομο.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top