ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Dee Snider – For The Love Of Metal

Ο Dee Snider στο νέο του solo album φέρθηκε εξαιρετικά έξυπνα, φέρνοντας στο studio μερικούς από τους πιο λαμπερούς αστέρες της σύγχρονης metal σκηνής, γνωρίζοντας πως αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος η μουσική του να επιπλεύσει στην σύγχρονη μουσική βιομηχανία. Με παραγωγό και συνθέτη τον Jamey Jasta των Hatebreed,…

Ο Dee Snider στο νέο του solo album φέρθηκε εξαιρετικά έξυπνα, φέρνοντας στο studio μερικούς από τους πιο λαμπερούς αστέρες της σύγχρονης metal σκηνής, γνωρίζοντας πως αυτός θα ήταν ο μόνος τρόπος η μουσική του να επιπλεύσει στην σύγχρονη μουσική βιομηχανία. Με παραγωγό και συνθέτη τον Jamey Jasta των Hatebreed, ο βετεράνος τραγουδιστής επικαιροποιεί την παρουσία του στον χώρο, ενώ η συνεργασία του με τον πρώην τραγουδιστή των Killswitch Engage, Howard Jones στο «The Hardest Way», ανεβάζει ακόμα περισσότερο το τελικό αποτέλεσμα του album. Αυτό όμως που κάνει την κυκλοφορία του «For The Love Of Metal» αξιοσημείωτη, είναι το γεγονός πως ο Snider δεν προσπαθεί να αναβιώσει ένα παρελθόν που έχει πλέον πεθάνει, αλλά δοκιμάζει την τύχη του σε νέα χωράφια. Και μπορεί το «For The Love Of Metal» να μην είναι ο καλύτερος δίσκος σκληρής μουσικής που θα ακούσεις φέτος, δεν παύει όμως να έχει τις στιγμές του.

Καλλιτέχνης: Dee Snider
Album: For The Love Of Metal
Label: Napalm
Ημ. Κυκλοφορίας: 27/07/2018

 

Η Ντέμη Αυλωνίτη εργάστηκε για δώδεκα χρόνια ως συντάκτρια στο πολιτιστικό τμήμα της εφημερίδας «Έθνος» και είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ. Τη χαλαρώνει απίστευτα το να κάθεται σε ένα δωμάτιο με ωραία θέα, παρέα με καλό φαγητό και μουσική (ακούει από τους ήχους της φύσης έως όπερα και heavy metal) . Δεν φοβάται να πει ούτε να ακούσει την αλήθεια. Πιστεύει πως όλοι οι άνθρωποι θα έπρεπε να γνωρίζουν πώς να παρέχουν τις Πρώτες Βοήθειες.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top