ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε το ακουστικό live show των Foo Fighters για το φεστιβάλ Save Our Stages

Για την οικονομική ενίσχυση των συναυλιακών χώρων της Αμερικής. Οι Foo Fighters έπαιξαν ένα μικρό ακουστικό σετ για το φεστιβάλ Save Our Stages, για την ενημέρωση και την υποστήριξη, οικονομική και ηθική, των μικρών συναυλιακών χώρων των Ηνωμένων Πολιτειών. Δείτε το group του Dave Grohl επί σκηνής. Στο θρυλικό club…

Για την οικονομική ενίσχυση των συναυλιακών χώρων της Αμερικής.

Οι Foo Fighters έπαιξαν ένα μικρό ακουστικό σετ για το φεστιβάλ Save Our Stages, για την ενημέρωση και την υποστήριξη, οικονομική και ηθική, των μικρών συναυλιακών χώρων των Ηνωμένων Πολιτειών. Δείτε το group του Dave Grohl επί σκηνής.

Στο θρυλικό club Troubadour του Los Angeles εμφανίστηκαν το σαββατοκύριακο οι Foo Fighters, δίνοντας το τρίτο μόλις show τους μέσα στο 2020.

Η εμφάνιση των Dave Grohl & Co. έπαιξαν πέντε τραγούδια ζωντανά στο εικονικό φεστιβάλ, στο οποίο συμμετείχαν μεταξύ άλλων οι Black Pumas, Rise Against, Portugal. The Man και Phoebe Bridgers.

«Είναι κρίσιμο να κάνουμε ότι μπορούμε προκειμένου να σώσουμε αυτούς τους μικρούς συναυλιακούς χώρους και να εμπνεύσουμε τις επόμενες γενιές μουσικών» είπε αρχικά ο Grohl.

Και πρόσθεσε μιλώντας για το Troubadour club: «Αρκετοί από εμάς είχαμε πολύ καλές εμπειρίες σε αυτό εδώ το club. Όμως υπάρχουν και μικρότεροι χώροι που χρειάζονται την βοήθεια όλων. Σας παρακαλώ, κάντε δωρεές και συνεισφέρετε όπως μπορείτε».

Ο Grohl ολοκλήρωσε την τοποθέτηση του λέγοντας: «Οι εμπειρίες που είχαμε σε τέτοιους χώρους άλλαξαν τις ζωές μας και μας ενέπνευσαν να παίξουμε την αγαπημένη μας μουσική. Το ίδιο μπορώ να φανταστώ και για εκατομμύρια κόσμου εκεί έξω, που έκαναν το ίδιο και έφτιαξαν τις ζωές τους».

Οι Foo Fighters παρουσίασαν τις ακουστικές εκτελέσεις των παρακάτω κομματιών:
1. Skin And Bones
2. My Hero
3. These Days
4. Times Like These
5. Everlong

Δείτε το show των Fighters στο Troubadour:

Οι Foo Fighters βρίσκονται σε διαδικασία σύνθεσης νέου δίσκου, με τον Grohl να παρομοιάζει το νέο υλικό με το «Let’s Dance» του David Bowie κάνοντας λόγο για έναν dance rock δίσκο.

Η τελευταία δισκογραφική δουλειά των Foos ήταν το «Concrete And Gold» του 2017.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top