ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε το νέο lyric video των Within Temptation

Για το τραγούδι «Raise Your Banner». Οι Within Temptation κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο lyric video για το κομμάτι «Raise Your Banners», στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή του τραγουδιστή των In Flames, Anders Friden. Το κομμάτι βρίσκεται στο πολυαναμενόμενο studio album των Ολλανδών symphonic metallers «Resist», που θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου…

Για το τραγούδι «Raise Your Banner».

Οι Within Temptation κυκλοφόρησαν το ολοκαίνουριο lyric video για το κομμάτι «Raise Your Banners», στο οποίο ξεχωρίζει η συμμετοχή του τραγουδιστή των In Flames, Anders Friden.

Το κομμάτι βρίσκεται στο πολυαναμενόμενο studio album των Ολλανδών symphonic metallers «Resist», που θα κυκλοφορήσει στις 14 Δεκεμβρίου από την Spinefarm Records, θυγατρική της Universal Music.

Στον δίσκο συμμετέχουν ακόμα και οι Jacoby Shaddix των Papa Roach και Jasper Steverlinck των ARID στα φωνητικά.

Το «Resist» βρίσκει τους Within Temptation να βάζουν στην μουσική τους περισσότερα σύγχρονα στοιχεία, με την τραγουδίστρια του συγκροτήματος Sharon Den Adel να δηλώνει: «Αν δεν είχαμε κάνει αυτή την στροφή, οι Within Temptation δεν θα υπήρχαν τώρα».

Το tracklist του «Resist»:
01. The Reckoning (feat. Jacoby Shaddix)
02. Endless War
03. Raise Your Banner (feat. Anders Friden)
04. Supernova
05. Holy Ground
06. In Vain
07. Firelight (feat. Jasper Steverlinck)
08. Mad World
09. Mercy Mirror
10. Trophy Hunter

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top