ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε το νέο trailer των Metallica για το «S&M2» concert film

Στις 9 Οκτωβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες… Οι Metallica προετοιμάζονται για τις 2 επετειακές εμφανίσεις τους στο San Francisco, με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την κυκλοφορία του κλασικού live album τους «S&M». Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στις 6 και 8 Σεπτεμβρίου στο Chase Centre, σε δύο sold out βραδιές,…

Στις 9 Οκτωβρίου στις κινηματογραφικές αίθουσες…

Οι Metallica προετοιμάζονται για τις 2 επετειακές εμφανίσεις τους στο San Francisco, με αφορμή την συμπλήρωση 20 ετών από την κυκλοφορία του κλασικού live album τους «S&M».

Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στις 6 και 8 Σεπτεμβρίου στο Chase Centre, σε δύο sold out βραδιές, οι οποίες θα κινηματογραφηθούν και θα παρουσιαστούν στο κοινό στις 9 Οκτωβρίου.

Οι Metallica σχολιάζουν: «Ηχογραφημένο ζωντανά στις 6 και 8 Σεπτεμβρίου, το «S&M2» θα μας βρει να ενώνουμε ξανά τις δυνάμεις μας με την Συμφωνική Ορχήστρα του San Francisco, την οποία θα διευθύνει ο Michael Tilson Thomas. Πρόκειται να παρουσιάσουμε κομμάτια από το αυθεντικό «S&M του 1999 καθώς και νέες εκδοχές».

Οι Metallica έδωσαν στην δημοσιότητα το νέο trailer το οποίο είναι πραγματικά εντυπωσιακό:

Εδώ μπορείτε να δείτε τις κινηματογραφικές αίθουσες που θα φιλοξενήσουν το «S&M2» το βράδυ της 9ης Οκτωβρίου για μια και μόνο νύχτα.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top