ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ The Nine Lives Of Ozzy Osbourne

Στις 7 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του βιογραφικού film. Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer του επερχόμενου βιογραφικού ντοκιμαντέρ Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne. Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου η επίσημη πρώτη του film για την ζωή και το έργο του εμβληματικού frontman. Το film ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον…

Στις 7 Σεπτεμβρίου η πρεμιέρα του βιογραφικού film.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer του επερχόμενου βιογραφικού ντοκιμαντέρ Biography: The Nine Lives Of Ozzy Osbourne. Την Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου η επίσημη πρώτη του film για την ζωή και το έργο του εμβληματικού frontman.

Το film ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον Ιανουάριο και στα σχέδια των παραγωγών ήταν να κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο. Ωστόσο η πανδημία του COVID-19 άλλαξε τον προγραμματισμό των παραγωγών.

Το διάρκειας 88 λεπτών ντοκιμαντέρ θα ξετυλίξει την ζωή του Ozzy από την παιδική του ηλικία, την φτώχια και τα μπλεξίματα που είχε με τον νόμο, την πορεία του στους Black Sabbath, αλλά και την πλούσια καριέρα του ως solo καλλιτέχνης.

Στο film εκτός από τον ίδιο τον Ozzy μιλάνε οι Sharon, Kelly και Jack Osbourne, καθώς και πλήθος μουσικών και συνεργατών του madman όπως ο Rick Rubin, ο Ice-T, ο Marilyn Manson, ο Rob Zombie και ο Post Malone.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top