ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε το πρώτο trailer του «Springsteen On Broadway»

Έρχεται στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου. Στην δημοσιότητα έδωσε το Netflix το trailer του «Springsteen On Broadway, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην διαδικτυακή πλατφόρμα στις 16 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το concert film το οποίο κινηματογραφήθηκε κατά την διάρκεια των παραστάσεων που δίνει το Αφεντικό στο Walter Kerr Theatre…

Έρχεται στο Netflix στις 15 Δεκεμβρίου.

Στην δημοσιότητα έδωσε το Netflix το trailer του «Springsteen On Broadway, το οποίο πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην διαδικτυακή πλατφόρμα στις 16 Δεκεμβρίου.

Πρόκειται για το concert film το οποίο κινηματογραφήθηκε κατά την διάρκεια των παραστάσεων που δίνει το Αφεντικό στο Walter Kerr Theatre της Νέας Υόρκης. Η προβολή του επεισοδίου θα γίνει ακριβώς μια μέρα μετά την λήξη των παραστάσεων.

Στο film, ο Bruce Springsteen μοιράζεται ιστορίες με το κοινό, σχετικά με το συγκρότημα του αλλά και μέσα από την ζωή του, κάνοντας ιδιαίτερες αναφορές στην αυτοβιογραφία του «Born To Run», η οποία εκδόθηκε το 2016.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top