ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Δείτε τα 12 promo videos των Black Keys για το «Let’s Rock»

Τα μαζέψαμε και σας τα παρουσιάζουμε. Χτες, Παρασκευή 28 Ιουνίου, οι Black Keys κυκλοφόρησαν επίσημα το νέο τους album με τίτλο «Let’s Rock», πρώτου μετά από πέντε χρόνια και το «Turn Blue». Αυτό που ίσως πέρασε στα ψιλά εδώ στην Ελλάδα είναι τα καταπληκτικά promo videos του συγκροτήματος για τις…

Τα μαζέψαμε και σας τα παρουσιάζουμε.

Χτες, Παρασκευή 28 Ιουνίου, οι Black Keys κυκλοφόρησαν επίσημα το νέο τους album με τίτλο «Let’s Rock», πρώτου μετά από πέντε χρόνια και το «Turn Blue».

Αυτό που ίσως πέρασε στα ψιλά εδώ στην Ελλάδα είναι τα καταπληκτικά promo videos του συγκροτήματος για τις ανάγκες προώθησης του album. Πρόκειται για 12 μικρά clips, όσα και τα τραγούδια του δίσκου, με το τελευταίο να δίνεται στην δημοσιότητα χτες, τα οποία αξίζει να δείτε, μαζί με το αφιέρωμα του rockyourlife.gr στην δισκογραφία τους.

Με vintage, old school αισθητική και μπόλικο χαβαλέ, οι Black Keys παρέδωσαν μαθήματα marketing, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω:

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top