ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε το teaser για το νέο album των Slipknot

«Album 6 | August 9». Οι Slipknot ανέβασαν στο Instagram ένα μικρό teaser για το επερχόμενο studio album τους, με την λεζάντα «Album 6 | August 9». Ο διάδοχος του «.5: The Gray Chapter» βρίσκεται προ των πυλών, με το έκτο album των Αμερικανών να έχει ηχογραφηθεί στο Los Angeles…

«Album 6 | August 9».

Οι Slipknot ανέβασαν στο Instagram ένα μικρό teaser για το επερχόμενο studio album τους, με την λεζάντα «Album 6 | August 9».

Ο διάδοχος του «.5: The Gray Chapter» βρίσκεται προ των πυλών, με το έκτο album των Αμερικανών να έχει ηχογραφηθεί στο Los Angeles με παραγωγό τον Greg Fidelman, ο οποίος έχει συνεργαστεί και στο παρελθόν με την μπάντα.

Το άτιτλο μέχρι στιγμής album θα βρίσκεται στα ράφια των καταστημάτων στις 9 Αυγούστου, με τον Corey Taylor να κάνει αρκετές φορές λόγο για έναν σκοτεινό δίσκο.

Το πρώτο κομμάτι που έχουμε ακούσει από τον δίσκο είναι το «All Out Life», με τον Taylor πάντως να λέει πως δεν είναι και τόσο αντιπροσωπευτικό: «Είναι ωραίο τραγούδι και αρκετά heavy, όμως δεν νομίζω ότι μπορεί να αποδώσει πλήρως το πόσο μαύρο είναι το album».

Υπομονή λοιπόν για τις επίσημες ανακοινώσεις που όπως όλα δείχνουν… έρχονται.

View this post on Instagram

Album 6 | August 9

A post shared by Slipknot (@slipknot) on

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TOP STORIES

Go to Top