ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το trailer από το ντοκιμαντέρ των ZZ Top That Little Ol’ Band From Texas

Στις 13 Αυγούστου η επίσημη πρεμιέρα του film. Οι ZZ Top έδωσαν στην δημοσιότητα το trailer από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ τους That Little Ol’ Band From Texas. To film θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Cinerama Dome του Hollywood, στις 13 Αυγούστου, με αφορμή την έναρξη της επετειακής περιοδείας του συγκροτήματος…

Στις 13 Αυγούστου η επίσημη πρεμιέρα του film.

Οι ZZ Top έδωσαν στην δημοσιότητα το trailer από το επερχόμενο ντοκιμαντέρ τους That Little Ol’ Band From Texas.

To film θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στο Cinerama Dome του Hollywood, στις 13 Αυγούστου, με αφορμή την έναρξη της επετειακής περιοδείας του συγκροτήματος για τα 50 της χρόνια.

Σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ είναι ο Sam Dunn, ο οποίος συνεργάστηκε με τις εταιρίες Banger Films, Eagle Rock και Abramorama. Ο Dunn ξετυλίγει την ιστορία των Billy Gibbons, Dusty Hill και Frank Beard, από τα πρώτα τους χρόνια μέχρι την απόλυτη καταξίωση.

Στο That Little Ol’ Band From Texas θα δούμε πλούσιο αρχειακό υλικό του συγκροτήματος, συνεντεύξεις και δηλώσεις του συγκροτήματος, του frontman των Queens Of The Stone Age Josh Homme και του ηθοποιού Billy Bob Thornton.

Επίσης, αποκλειστικά για τις ανάγκες του film, παρουσιάζεται η εμφάνιση των ZZ Top στο Gruene Hall του New Braunfels, στο παλιότερο dance club του Texas.

Για το That Little Ol’ Band From Texas είπε ο Billy Gibbons: «Νομίζω πως ακόμα και οι πιο φανατικοί μας οπαδοί θα δουν και θα μάθουν αρκετά πράγματα για εμάς μέσα από το film».

Τρεις μέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας, οι ZZ Top θα βγουν στον δρόμο για να γιορτάσουν τα 50 τους χρόνια, με special guests τους Cheap Trick και Lynyrd Skynyrd.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top