ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το trailer του film «Depeche Mode: Spirits In The Forest»

Στις 21 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της ταινίας. Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer του film «Depeche Mode: Spirits In The Forest», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου. Το film επιχειρεί να μπει βαθιά στις ιδιαίτερες ζωές έξι οπαδών του συγκροτήματος από όλο τον κόσμο, με την σκηνοθεσία να ανήκει…

Στις 21 Νοεμβρίου η πρεμιέρα της ταινίας.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer του film «Depeche Mode: Spirits In The Forest», το οποίο κάνει πρεμιέρα στις 21 Νοεμβρίου.

Το film επιχειρεί να μπει βαθιά στις ιδιαίτερες ζωές έξι οπαδών του συγκροτήματος από όλο τον κόσμο, με την σκηνοθεσία να ανήκει στον εδώ και πολλά χρόνια καλλιτεχνικό συνεργάτη του συγκροτήματος Anton Corbijn.

Παράλληλα με την ιστορία, στο film ενσωματώνονται live videos από την τελευταία περιοδεία του συγκροτήματος Global Spirit Tour 2017/2018, για την οποία οι Depeche Mode έδωσαν συνολικά 115 live shows.

«Είναι πραγματικά απίστευτο το πως η μουσική μας παίζει τόσο σημαντικό ρόλο στις ζωές ορισμένων ανθρώπων. Είμαι πολύ περήφανος που μοιράζομαι μαζί σας αυτό το film και αυτές τις ιστορίες» είπε ο φυσικός ηγέτης των Depeche Mode, Dave Gahan.

Ο Martin Gore πρόσθεσε: «Σε ταραγμένους καιρούς, είναι πολύ ελπιδοφόρο που η μουσική αντί να διχάζει, φέρνει τους ανθρώπους πιο κοντά».

Το «Depeche Mode: Spirits In The Forest» θα προβληθεί σε 2,700 κινηματογραφικές αίθουσες, σε πάνω από 70 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top