ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το trailer του film του Liam Gallagher «As It Was»

Από την διάλυση των Oasis μέχρι το «As You Were». Αργότερα μέσα στον μήνα, ο Liam Gallagher επιστρέφει με το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο «Why Me? Why Not?». Το ενδιαφέρον όμως των φίλων του Άγγλου τραγουδιστή στρέφεται και στο νέο ντοκιμαντέρ που θα δει το φως της δημοσιότητα…

Από την διάλυση των Oasis μέχρι το «As You Were».

Αργότερα μέσα στον μήνα, ο Liam Gallagher επιστρέφει με το δεύτερο προσωπικό του album με τίτλο «Why Me? Why Not?». Το ενδιαφέρον όμως των φίλων του Άγγλου τραγουδιστή στρέφεται και στο νέο ντοκιμαντέρ που θα δει το φως της δημοσιότητα με τίτλο «As It Was».

Το film εστιάζει στα σημαντικά γεγονότα της ζωής του Gallagher, από την διάλυση των Oasis μέχρι και την κυκλοφορία του «As You Were».

Στο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνονται σκηνές και πλάνα από την ηχογράφηση του πρώτου του solo album, αλλά και από την επανεμφάνιση του το 2015. Αίσθηση προκαλεί πάντως η μη αναφορά στο πρόσωπο του αδερφού του Noel, με την κόντρα των δύο αδερφών να κρατάει καλά.

Την σκηνοθεσία του film έχει αναλάβει ο Gavin Fitzgerald, με την συνεργασία του Charlie Lightening, ο οποίος έχει συνεργαστεί παλιότερα και με τους Paul McCartney και Jamiroquai.

Η επίσημη σύνοψη του «As It Was» αναφέρει ότι το film «διηγείται την συναισθηματική ιστορία ενός εκ των σημαντικότερων τραγουδιστών της γενιάς του, από την απόλυτη καταξίωση με τους Oasis στην μουσική απομόνωση και τις δικαστικές διαμάχες».

Το film θα κάνει επίσημη πρώτη στις 13 Σεπτεμβρίου, μια εβδομάδα πριν από την κυκλοφορία του «Why Me? Why Not?» με το trailer να μας αφήνει υποσχέσεις:

Latest from TV & MOVIES

Go to Top