ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το trailer του ντοκιμαντέρ για τον Phil Lynott, «Songs For While I’m Away»

Πρεμιέρα το φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ για την ζωή και του έργο του ηγέτη των Thin Lizzy, Phil Lynott, «Songs For While I’m Away». Πρεμιέρα το φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες θα κάνει το film. Το trailer κυκλοφόρησε από της Break Out Pictures/Eagle…

Πρεμιέρα το φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Στην δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer του ντοκιμαντέρ για την ζωή και του έργο του ηγέτη των Thin Lizzy, Phil Lynott, «Songs For While I’m Away». Πρεμιέρα το φθινόπωρο στις κινηματογραφικές αίθουσες θα κάνει το film.

Το trailer κυκλοφόρησε από της Break Out Pictures/Eagle Rock Entertainment και μας δείχνει στιγμές από την ζωή του Lynott, ενώ ακούγονται και ορισμένοι από τους εκλεκτούς καλεσμένους που σχολιάζουν.

Το film διηγείται την ιστορία του Lynott, ενός νεαρού μαύρου αγοριού από εργατική οικογένεια του Δουβλίνου στα μέσα των 50s, που έφτασε να γίνει ο μεγαλύτερος rock star της Ιρλανδίας γράφοντας ορισμένα από τα πιο γνωστά rock τραγούδια στην ιστορία.

Για τον Phil Lynott στο film μιλάνε οι Scott Gorham και Darren Wharton των Thin Lizzy, ο James Hetfield των Metallica, ο Adam Clayton των U2 και η Suzi Quatro.

Εκτός από το trailer του film, στην δημοσιότητα δόθηκαν και οι λεπτομέρειες της κυκλοφορίας ενός νέου box set με πλούσιο υλικό των Thin Lizzy. Ο τίτλος του είναι «Rock Legends» και θα περιλαμβάνει 6 CD/DVD και συνολικά 99 τραγούδια, τα 74 εκ των οποίων είναι ακυκλοφόρητα. Το «Rock Legends» έχει επιμεληθεί ο Scott Gorham και θα έχει αρκετές live ηχογραφήσεις, demo εκτελέσεις, radio sessions και b-sides. Στο κουτί βρίσκεται και ένα DVD του BBC με τίτλο Bad Reputation καθώς και μια ζωντανή εμφάνιση των Lizzy το 1976.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top