ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

Delain – Hunter’s Moon

Οι Delain έχουν βαλθεί να μπερδέψουν τους οπαδούς τους. Αναπτύσσουν μια ιστορία η οποία ξεκίνησε με το EP Lunar Prelude, συνεχίστηκε με το full length «Moonbathers» και ολοκληρώνεται με το «Hunter’s Moon» το οποίο περιέχει τέσσερα νέα κομμάτια. Πέραν της θεματολογίας του concept, το οποίο οφείλω να παραδεχθώ πως δεν…

Οι Delain έχουν βαλθεί να μπερδέψουν τους οπαδούς τους. Αναπτύσσουν μια ιστορία η οποία ξεκίνησε με το EP Lunar Prelude, συνεχίστηκε με το full length «Moonbathers» και ολοκληρώνεται με το «Hunter’s Moon» το οποίο περιέχει τέσσερα νέα κομμάτια. Πέραν της θεματολογίας του concept, το οποίο οφείλω να παραδεχθώ πως δεν έχω παρακολουθήσει, η επιλογή των Delain να κυκλοφορεί τόσα πολλά EPs δεν ξέρω κατά πόσο ευχαριστούν τους fans που προτιμάν τις ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές. Τα νέα τραγούδια δείχνουν δύο διαφορετικές όψεις του νομίσματος. Εδώ υπάρχουν εξαιρετικά δείγματα γραφής των καλών Delain, ενώ στον αντίποδα, βρίσκουμε και κομμάτια τα οποία βρίσκονται κάτω του μετρίου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εδώ υπάρχει συλλογική συμμετοχή στις συνθέσεις, στοιχείο που μπορεί να κεφαλαιοποιηθεί στο μέλλον προκειμένου οι Delain να δώσουν στους fans τους ένα πραγματικά αξιόλογο ολοκληρωμένο album.

Συγκρότημα: Delain
Album: Hunter’s Moon
Label: Napalm
Ημ. Κυκλοφορίας: 22/02/2019

Αλλεργικός στους εγωκεντρικούς τύπους, τους ξερόλες και τους δήθεν, κοιτάζει μόνο τη δουλειά του, την οποία και επιθυμεί να κάνει όσο καλύτερα μπορεί. Προσέχει να μένει όσο μπορεί μακριά από οποιουδήποτε είδους φανατισμένους ανθρώπους, καθώς πιστεύει ότι αποτελεί σοβαρότατη ένδειξη έλλειψης ευφυΐας αλλά και ανασφάλειας του ατόμου. Η σχέση του με τη μουσική μπορεί να χαρακτηριστεί εθιστική, μιας και η έλλειψη της μπορεί να προκαλέσει στερητικό σύνδρομο.

Latest from ΔΙΣΚΟΚΡΙΤΙΚΕΣ

The Specials – Encore

Από την επίσημη επανασύνδεση τους το 2008, η κατάσταση στη Μεγάλη Βρετανία…

The Drums – Brutalism

Ο Jonathan Pierce έχει πάρει πάνω του ήδη από το «Abysmal Thoughts»…

Go to Top