ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Δεν πάνε δικαστικά Lindsey Buckingham και Fleetwood Mac

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό προχώρησαν οι Fleetwood Mac με τον Lindsey Buckingham, με τον κιθαρίστα πλέον να αποσύρει και την αγωγή που είχε καταθέσει νωρίτερα μέσα στην χρονιά. Θυμίζουμε πως οι βετεράνοι rockers είχαν απολύσει τον Buckingham στις αρχές του 2018, με την Stevie Nicks μάλιστα να δηλώνει πως δεν θα…

Σε εξωδικαστικό συμβιβασμό προχώρησαν οι Fleetwood Mac με τον Lindsey Buckingham, με τον κιθαρίστα πλέον να αποσύρει και την αγωγή που είχε καταθέσει νωρίτερα μέσα στην χρονιά.

Θυμίζουμε πως οι βετεράνοι rockers είχαν απολύσει τον Buckingham στις αρχές του 2018, με την Stevie Nicks μάλιστα να δηλώνει πως δεν θα ήθελε να παίξει ποτέ ξανά μαζί του.

Από την μεριά του Buckingham τον Οκτώβριο προχώρησε σε μηνύσεις και αγωγές, διεκδικώντας ένα σημαντικό ποσό από την μπάντα, ως διαφυγόντα κέρδη από τις επερχόμενες εμφανίσεις της.

Τα πράγματα ωστόσο άλλαξαν τις τελευταίες εβδομάδες, με τις δύο πλευρές να βρίσκουν κοινό σημείο επαφής, υπογράφοντας και τα σχετικά συμφωνητικά.

Σε συνέντευξή του στο CBS, ο Buckingham δήλωσε πως η αποχώρησή του από τους Fleetwood Mac του στοίχησε, ωστόσο πλέον κοιτάζει μόνο μπροστά, χωρίς να θέλει να δώσει συνέχεια.

Μάλιστα, αποκάλυψε πως η Christine McVie του έστειλε ένα email, λέγοντας του πως η απόλυση του από το group δεν ήταν δική της απόφαση.

Θυμίζουμε πως Lindsey Buckingham και Christine McVie συνεργάστηκαν στο ομώνυμο album τους το 2017.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife.gr στην δισκογραφία των Fleetwood Mac.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top