ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Devil You Know έγιναν… Light The Torch

Οι Devil You Know, το σχήμα που έφτιαξε ο τραγουδιστής Howard Jones μετά την αποχώρησή του από τους Killswitch Engage, άλλαξαν το όνομά τους σε Light The Torch. Πίσω από την κίνηση αυτή φαίνεται πως βρίσκεται μια δικαστική διαμάχη της μπάντας με τον πρώην drummer του συγκροτήματος John Sankey, ο…

Οι Devil You Know, το σχήμα που έφτιαξε ο τραγουδιστής Howard Jones μετά την αποχώρησή του από τους Killswitch Engage, άλλαξαν το όνομά τους σε Light The Torch.

Πίσω από την κίνηση αυτή φαίνεται πως βρίσκεται μια δικαστική διαμάχη της μπάντας με τον πρώην drummer του συγκροτήματος John Sankey, ο οποίος αποχώρησε από το συγκρότημα τον Ιούνιο του 2016.

Το τωρινό line-up των Light The Torch περιλαμβάνει ακόμα τον κιθαρίστα Francesco Artusato (All Shall Perish) και τον μπασίστα Ryan Wombacher (Bleeding Through).

Οι Light The Torch βρίσκονται κοντά στην ολοκλήρωση της νέας τους δισκογραφικής δουλειάς, η οποία θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις αρχές της επόμενης χρονιάς.

Ως Devil You Know, το σχήμα κυκλοφόρησε δύο studio albums, τα «The Beauty Of Destruction» (2014) και «They Bleed Red» (2015).

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top