ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δεύτερο δείγμα μέσα από το νέο album των Night Flight Orchestra

Δείτε το video clip του νέου single «Transmissions». Ακόμα ένα video clip μέσα από το επερχόμενο album τους «Aeromantic» κυκλοφόρησαν οι Night Flight Orchestra. Πρόκειται για το clip του «Transmissions», το οποίο ακολουθεί αυτό του «Divinyls». Στις 28 Φεβρουαρίου ο πέμπτος δίσκος των Σουηδών. Εξαιρετικά είναι τα δύο πρώτα δείγματα…

Δείτε το video clip του νέου single «Transmissions».

Ακόμα ένα video clip μέσα από το επερχόμενο album τους «Aeromantic» κυκλοφόρησαν οι Night Flight Orchestra. Πρόκειται για το clip του «Transmissions», το οποίο ακολουθεί αυτό του «Divinyls». Στις 28 Φεβρουαρίου ο πέμπτος δίσκος των Σουηδών.

Εξαιρετικά είναι τα δύο πρώτα δείγματα γραφής που έχουμε από το νέο album των Night Flight Orchestra. Μετά το «Divinyls» οι Σουηδοί επανήλθαν με το «Transmissions» δείχνοντας μας ότι το νέο τους album «Aeromantic» θα κερδίσει το κοινό.

Το album θα κυκλοφορήσει από την Nuclear Blast στις 28 Φεβρουαρίου, με την μπάντα να κάνει λόγο για έναν δίσκο που συνδυάζει το hard rock, την soul, την pop και τις μπαλάντες, στο γνωστό ύφος των Σουηδών.

Οι Night Flight Orchestra έρχονται για πρώτη φορά στην χώρα μας για μια συναυλία στην Αθήνα το Σάββατο 25 Απριλίου.

Το tracklist του «Aeromantic»:
01. Servants Of The Air
02. Divinyls
03. If Tonight Is Our Only Chance
04. This Boy’s Last Summer
05. Curves
06. Transmissions
07. Aeromantic
08. Golden Swansdown
09. Taurus
10. Carmencita Seven
11. Sister Mercurial
12. Dead Of Winter

THE NIGHT FLIGHT ORCHESTRA – AEROMANTIC

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top