ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Διδάκτωρ μουσικής ο Jon Bon Jovi

Ο Jon Bon Jovi τιμήθηκε από το University Of Pennsylvania με τον τιμητικό διδακτορικό τίτλο στην μουσική. Ο τραγουδιστής μάλιστα παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram. «Its better to be a doctor than be in need of doctor» είπε αστειευόμενος ο…

Ο Jon Bon Jovi τιμήθηκε από το University Of Pennsylvania με τον τιμητικό διδακτορικό τίτλο στην μουσική.

Ο τραγουδιστής μάλιστα παραβρέθηκε στην τελετή ορκωμοσίας, όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία που αναρτήθηκε στο Instagram.

«Its better to be a doctor than be in need of doctor» είπε αστειευόμενος ο frontman των Bon Jovi. «Ευχαριστώ πολύ το πανεπιστήμιο και συγχαίρω τους απόφοιτους» πρόσθεσε.

Το πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια έδωσε τον διδακτορικό τίτλο στον Bon Jovi τονίζοντας και τα επιτεύγματα του εκτός μουσικής. Χαρακτηριστικά, τονίστηκε η φιλανθρωπική του δράση, καθώς και η δράση του Jon Bon Jovi Soul Foundation, το οποίο καταπολεμά την πείνα και την φτώχεια.

Το ίδρυμα Jon Bon Jovi την περίοδο που ο τυφώνας Sandy έπληξε τις ακτές των Η.Π.Α., μοίρασε στους πληγέντες περισσότερα από 90,000 γεύματα.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top