Δικό σας μπορεί να γίνει το όπλο του Han Solo

R NEWS TEAM
Posted on Μάιος 04, 2018, 8:24 πμ
12 secs

Στις 23 Ιουνίου η δημοπρασία από τον οίκο Jilien’s Auction.

Αν βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη, το διαστημικό πιστόλι του Χαν Σόλο μπορεί να γίνει δικό σας! Μπορεί να μην είναι τόσο διάσημο όσο η σπάθα φωτός του Λιούκ Σκαϊγουόκερ, είναι ωστόσο αρκούντως εμβληματικό για να αποτελεί είδηση – με κραδασμούς – η ανακοίνωση του οίκου δημοπρασιών Julien’s Auctions ότι στις 23 Ιουνίου, ημέρα δημοπρασιών αντικειμένων που έχουν να κάνουν με το Χόλιγουντ, ένα από τα πιστόλια που έκαναν τον Χάρισον Φορντ να είναι τόσο μα τόσο «cool» θα είναι προς πώληση.

Για τη δημοπράτηση του πιστολιού που κρατούσε ο Χαν Σόλο στο «Star Wars Episode VI: Return of the Jedi…» σύμφωνα με τον ιστότοπο του οίκου δημοπρασιών «το αυθεντικό πιστόλι BlasTech DL-44 που χρησιμοποιήθηκε στην παραγωγή κατασκευάστηκε ειδικά για την ταινία, πάνω σε ένα μεταλλικό Mauser C96 Broomhandle το οποίο δούλευε, με πρόσθετα μέρη τα οποία βρέθηκαν, καθώς και με επιπρόσθετα μέρη από ρητίνη».

Για τις ανάγκες της ταινίας κατασκευάστηκαν τρία πιστόλια, ένα με το οποίο μπορούσες να ρίξεις άσφαιρα και δύο τα οποία δεν λειτουργούσαν. Το ένα από τα δύο τελευταία δόθηκε στον James L. Shoppe, τον καλλιτεχνικό διευθυντή της ταινίας, μαζί με άλλα ενθύμια, ο οποίος τα κράτησε για 35 ολόκληρα χρόνια και τώρα είναι έτοιμος για το «θανατηφόρο χτύπημα».

Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST