ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Η Disney ανακοίνωσε τη νέα Star Wars τριλογία και στο βάθος… τηλεοπτική σειρά!

Η νέα τριλογία του Star Wars ανακοινώθηκε επίσημα από την Disney και την Lucasfilm, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους fans του δημοφιλούς franchise. Η νέα τριλογία δε θα σχετίζεται με την τωρινή και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των παραγωγών, θα εισάγει νέους χαρακτήρες από τον γαλαξία του Star Wars. Σκηνοθέτης θα είναι…

Η νέα τριλογία του Star Wars ανακοινώθηκε επίσημα από την Disney και την Lucasfilm, σκορπίζοντας ενθουσιασμό στους fans του δημοφιλούς franchise.

Η νέα τριλογία δε θα σχετίζεται με την τωρινή και σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των παραγωγών, θα εισάγει νέους χαρακτήρες από τον γαλαξία του Star Wars. Σκηνοθέτης θα είναι ξανά ο Rian Johnson («The Last Jedi»), ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον επί χρόνια συνεργάτη του Ram Bergman.

«Όλοι μας μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τη δουλειά που έκανε ο Rian στο «The Last Jedi». Το να τον βλέπω να εξελίσσει το film ήταν πραγματικά απολαυστικό. Το «Star Wars» είναι σίγουρα η πιο επιτυχημένη μοντέρνα μυθολογία και είναι τιμή μας που αποτελούμε μέρος της. Ανυπομονούμε για τη νέα σειρά films» είπε η πρόεδρος της Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί οι πρεμιέρες για τη νέα τριλογία «Star Wars».

Παράλληλα, σύμφωνα με το Variety, η Disney προγραμματίζει στη νέα της συνδρομητική υπηρεσία που θα ξεκινήσει στο τέλος του 2019 μια νέα τηλεοπτική Star Wars τηλεοπτική σειρά.

Μέχρι στιγμής έχουν γυριστεί 3 τριλογίες της δημοφιλούς ταινίας. Η αυθεντική πρώτη από το 1977 ως το 1983, το prequel από το 1999 έως και το 2005 και η τωρινή η οποία ξεκίνησε το 2015 με το «The Force Awakens», θα συνεχιστεί με το «The Last Jedi» τον επόμενο μήνα, για να ολοκληρωθεί με το άτιτλο προς το παρόν τρίτο μέρος το 2019.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top