ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Disturbed: Η πανδημία απογείωσε το «Down With The Sickness»

Ξανά επιτυχία το κομμάτι από το πρώτο album των Αμερικανών. Ο κορωνοϊός και η έξαρση της πανδημίας φέρνει ξανά στην επικαιρότητα παλιότερα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες, ανεβάζοντας ξανά τις πωλήσεις τους και τα streams. Θεαματική αύξηση στις πωλήσεις του «Down With The Sickness» των Disturbed. Το πρώτο album των Disturbed…

Ξανά επιτυχία το κομμάτι από το πρώτο album των Αμερικανών.

Ο κορωνοϊός και η έξαρση της πανδημίας φέρνει ξανά στην επικαιρότητα παλιότερα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες, ανεβάζοντας ξανά τις πωλήσεις τους και τα streams. Θεαματική αύξηση στις πωλήσεις του «Down With The Sickness» των Disturbed.

Το πρώτο album των Disturbed με τίτλο «The Sickness» κυκλοφόρησε το 2000 και το single «Down With The Sickness» ήταν από τα πρώτα τραγούδια που ξεχώρισαν. Σήμερα, 20 χρόνια μετά, το κομμάτι γίνεται ξανά επιτυχία στα charts, με τις ψηφιακές πωλήσεις του να καταγράφουν αύξηση 31% το διάστημα 12 με 19 Μαρτίου.

Χαρακτηριστικό είναι πως τα streams του κομματιού στις Ηνωμένες Πολιτείες το συγκεκριμένο διάστημα άγγιξαν τα 3 εκατομμύρια!

Το «Down With The Sickness» κυκλοφόρησε ως single στις 31 Οκτωβρίου 2000 και ήταν το πρώτο πλατινένιο για τους Disturbed.

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το αφιέρωμα του rockyourlife στην δισκογραφία των Disturbed.

Γεννήθηκε στις 25 Μαρτίου 1973 δίνοντας ακόμα ένα λόγο για να ηχούν τη συγκεκριμένη μέρα τα κανόνια του Λυκαβηττού. Αφού έχασε μερικά χρόνια από τη ζωή του στη Γαλλική Φιλολογία της Αθήνας, έμπλεξε με τη δημοσιογρφία και ως Συντάκτης Υλης του αρέσει να βάζει τα πράγματα στη θέση τους. Ονειρό του να βρεθεί κάποια στιγμή στο Wacken και να κάνει κατάδυση σε νερά με λευκούς καρχαρίες...

Latest from TOP STORIES

Go to Top