ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε το νέο lyric video των Candlemass

Οι Candlemass έδωσαν στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο video clip τους για το κομμάτι «Death Thy Lover», το οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω. Το τραγούδι βρίσκεται στο ομότιτλο επετειακό EP των Σουηδών doom metallers που θα κυκλοφορήσει από την Napalm Records στις 3 Ιουνίου. Ο Leif Edling χαρακτήρισε το τραγούδι…

Οι Candlemass έδωσαν στη δημοσιότητα το ολοκαίνουριο video clip τους για το κομμάτι «Death Thy Lover», το οποίο και μπορείτε να ακούσετε παρακάτω.

Το τραγούδι βρίσκεται στο ομότιτλο επετειακό EP των Σουηδών doom metallers που θα κυκλοφορήσει από την Napalm Records στις 3 Ιουνίου.

Ο Leif Edling χαρακτήρισε το τραγούδι ως χαρακτηριστικό του ήχου των Candlemass προσθέτοντας: «Είπαμε πως δε θα βγάλουμε ένα full length album αλλά έπρεπε να κάνουμε κάτι για να γιορτάσουμε τα 30 μας χρόνια. Το refrain μας είναι εντελώς poppy -αν μπορώ να χρησιμοποιήσω αυτό τον όρο- αλλά το βασικό riff είναι κλασικό Candlemass riff».

Τα 4 νέα κομμάτια του «Death Thy Lover»:

01. Death Thy Lover
02. Sleeping Giant
03. Sinister N Sweet
04. The Goose

CandlemassEPmain

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top