ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε το promo trailer με το ολόγραμμα του Ronnie James Dio

Αρχίζει η παγκόσμια περιοδεία «Dio Returns». Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer με το ολόγραμμα του Ronnie James Dio, έτσι όπως θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία «Dio Returns: The World Tour». Η περιοδεία ξεκινά στις 6 του ερχόμενου μήνα στο Bochum της Γερμανίας, με το συγκρότημα του Dio να περιοδεύει μέσα…

Αρχίζει η παγκόσμια περιοδεία «Dio Returns».

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένα νέο trailer με το ολόγραμμα του Ronnie James Dio, έτσι όπως θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη παγκόσμια περιοδεία «Dio Returns: The World Tour».

Η περιοδεία ξεκινά στις 6 του ερχόμενου μήνα στο Bochum της Γερμανίας, με το συγκρότημα του Dio να περιοδεύει μέσα στο 2017 σε Πολωνία, Ισπανία, Ρουμανία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ολλανδία και Βέλγιο. Αργότερα μέσα στο 2018 έχει προγραμματιστεί μια μεγάλη περιοδεία σε Σκανδιναβία και Φινλανδία, ενώ σίγουρες θα πρέπει να θεωρούνται οι στάσεις σε Αργεντινή, Αυστραλία, Βραζιλία, Βενεζουέλα Καναδά, Χιλή, Κολομβία, Εκουαδόρ, Γαλλία, Γερμανία, Μεξικό, Ιαπωνία, Νέα Ζηλανδία και Η.Π.Α.

Ορισμένα από τα κομμάτια που θα ακουστούν στην περιοδεία είναι τα «Rainbow In The Dark», «We Rock», «Neon Nights», «King Of Rock And Roll», «Man On The Silver Mountain», «Heaven And Hell», «Holy Diver» και άλλα.

Η «Dio Returns» περιοδεία θα περιλαμβάνει εκτός από το ολόγραμμα και τα φωνητικά του σπουδαίου τραγουδιστή, τους Craig Goldy στις κιθάρες, τον Simon Wright στα drums, τον Bjorn Englen στο μπάσο και τον Scott Warren στα πλήκτρα. Μαζί τους θα βρίσκεται και ο Tim «Ripper» Owens στα φωνητικά καθώς και ο Oni Logan των Lynch Mob σε επιλεγμένες ημερομηνίες.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top