ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε το πρώτο trailer της νέας ταινίας του Rob Zombie, «31»

Η Seban Films έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της νέας ταινίας τρόμου του Rob Zombie με τίτλο «31», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω. Στο film πρωταγωνιστούν οι Sheri Moon Zombie («The Devil’s Rejects»), Malcolm McDowell («A Clockwork Orange») καθώς και οι γνωστοί από τη συμμετοχή τους στην…

Η Seban Films έδωσε στη δημοσιότητα το επίσημο trailer της νέας ταινίας τρόμου του Rob Zombie με τίτλο «31», το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Στο film πρωταγωνιστούν οι Sheri Moon Zombie («The Devil’s Rejects»), Malcolm McDowell («A Clockwork Orange») καθώς και οι γνωστοί από τη συμμετοχή τους στην προηγούμενη ταινία του Zombie, «The Lords Of Salem», Jeff Daniel Phillips και Meg Foster.

Η σύνοψη του film: «Μια μέρα πριν το Halloween, πέντε υπάλληλοι πέφτουν θύματα απαγωγής και κρατούνται όμηροι σε ένα καταφύγιο που έχει τίτλο Murderworld.

Την ημέρα του Halloween, οι πέντε εργάτες θα παίξουν ένα σαδιστικό παιχνίδι με τίτλο «31» στο οποίο θα πρέπει να αντέξουν και να επιβιώσουν απο τις επιθέσεις 5 μανιακών δολοφόνων οι οποίοι είναι ντυμένοι ως κλόουν».

Η επίσημη πρώτη της ταινίας έγινε στο Sundance Film Festival νωρίτερα μέσα στη χρονιά. Στους κινηματογράφους θα παίζεται από τις 16 Σεπτέμβρη.

31postermovieinside

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top