ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το πρώτο trailer της ταινίας για τη ζωή του Morrissey

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer της ταινίας «England Is Mine», η οποία κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Εδιμβούργου και βγαίνει στις αίθουσες στις 4 Αυγούστου. Η ταινία καταγράφει τα νεανικά χρόνια του Morrissey και την προσπάθεια που έκανε για να ξεπεράσει τις δυσκολίες της παιδικής…

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρώτο trailer της ταινίας «England Is Mine», η οποία κάνει πρεμιέρα αυτό το Σαββατοκύριακο στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Εδιμβούργου και βγαίνει στις αίθουσες στις 4 Αυγούστου.

Η ταινία καταγράφει τα νεανικά χρόνια του Morrissey και την προσπάθεια που έκανε για να ξεπεράσει τις δυσκολίες της παιδικής και εφηβικής ηλικίας και να γίνει ο καλλιτέχνης που γνωρίζουμε σήμερα. Σύμφωνα με τον παραγωγό Orian Williams, η ταινία ολοκληρώνεται τη στιγμή που ο Morrissey συναντά για πρώτη φορά τον νεαρό Johnny Marr.

Σκηνοθέτης της ταινίας είναι ο Mark Gill. Τον Morrissey ενσαρκώνει ο Jack Lowden και τη στενή φίλη του Linder Sterling η Jessica Brown Findlay.

https://www.youtube.com/watch?v=4DHJa10Sa8A

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top