ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Δείτε την unplugged εμφάνιση των Last Drive στο Cine Trianon!

Οι Last Drive έδωσαν στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2016 στο Cine Trianon στην Αθήνα δυο μοναδικές unplugged συναυλίες. Η σημαντικότερη rock n roll μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή παρουσιάσε τραγούδια από ολόκληρη την σπουδαία πορεία της όπως οι περισσότεροι δεν τα έχουν ακούσει ποτέ! Ήταν η δεύτερη…

Οι Last Drive έδωσαν στις 8 και 9 Ιανουαρίου 2016 στο Cine Trianon στην Αθήνα δυο μοναδικές unplugged συναυλίες.

Η σημαντικότερη rock n roll μπάντα που ανέδειξε ποτέ η εγχώρια σκηνή παρουσιάσε τραγούδια από ολόκληρη την σπουδαία πορεία της όπως οι περισσότεροι δεν τα έχουν ακούσει ποτέ! Ήταν η δεύτερη φορά που επιχειρούν κάτι τέτοιο, μετά το unplugged live που είχαν πραγματοποιήσει στο club Berlin, στο Θησείο, 22 ολόκληρα χρόνια πριν!

Σε αυτές τις δύο πολύ ιδιαίτερες βραδιές, το γνωστό line-up των Last Drive αποτελούταν απο τους «ιστορικούς» Alex K (μπάσο/φωνή), Γιώργο Καρανικόλα (κιθάρα/φωνή), Chris B.I. (drums) και τον Στέφανο Φλώτσιο (κιθάρα). Μαζί τους έπαιξαν οι Άγγελος Κώττας (κρουστά) και Νίκος Κετζέας (κοντραμπάσο).

LastDrive2

Η κάμερα του Merlin’s Music Box βρέθηκε – όπως συνηθίζει άλλωστε – στο event και εσείς μπορείτε να παρακολουθήσετε απο την άνεση του σπιτιού σας ολόκληρο το unplugged live που έδωσαν οι Last Drive στις 9 Ιανουαρίου.

Το rockyourlife.gr ευχαριστεί ιδιαίτερα το Merlin’s Music Box και τους Last Drive για την παραχώρηση του υλικού καθώς και τον Δημηρη «Milo» Μυλωνα για τις φωτογραφίες.

Κολλημένος με τις λεπτομέρειες, οι οποίες πιστεύει πως κάνουν τη διαφορά, ο Νικόλας ξεκίνησε το 2009 με το rockyourlife.gr να ασχολείται λίγο πιο σοβαρά με τις αγαπημένες του μουσικές, προσπαθώντας να πείσει ότι το rock είναι καλύτερο στις πιο απλές μορφές του.

Latest from CULTURE

Go to Top