ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε το trailer του νέου παιχνιδιού των Iron Maiden «Legacy Of The Beast»

Οι Iron Maiden έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer του νέου τους RPG game «Legacy Of The Beast», το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι από τις Roadhouse Interactive/50cc Games. Στο παιχνίδι, του οποίου το χτίσιμο επέβλεπε το management των Iron Maiden, οι παίχτες θα πάρουν τον ρόλο του εμβληματικού Eddie και…

Οι Iron Maiden έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer του νέου τους RPG game «Legacy Of The Beast», το οποίο θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι από τις Roadhouse Interactive/50cc Games.

Στο παιχνίδι, του οποίου το χτίσιμο επέβλεπε το management των Iron Maiden, οι παίχτες θα πάρουν τον ρόλο του εμβληματικού Eddie και θα ταξιδεύουν στον χρόνο πολεμώντας μια σειρά από χαρακτήρες βγαλμένους από τα εξώφυλλα και το artwork της μπάντας.

Το soundtrack του «Legacy Of The Beast» θα περιλαμβάνει ακυκλοφόρητο live υλικό της μπάντας το οποίο επιμελήθηκε προσωπικά ο Steve Harris με τον ηχολήπτη Tony Newton.

«Ο Eddie ταιριάζει απόλυτα στη φιλοσοφία ενός video game και είναι κάτι που δεν έχουμε κάνει από το 1999 και το «Ed Hunter». Τώρα, το 2016, η τεχνολογία και τα smartphones δίνουν την δυνατότητα να φτιάξουμε ένα παιχνίδι που θα είναι προσβάσιμο σε περισσότερους» σχολιάζει ο Steve Harris.

Το «Iron Maiden: Legacy Of The Beast» θα είναι διαθέσιμο σε iOS και Android συσκευές μέσα στο καλοκαίρι.

IronMaidenGame

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top