ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε τον Paul McCartney ως Πειρατή της Καραϊβικής

Το Σκαθάρι ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πρώτη φωτογραφία του ως… πειρατής. Ο sir Paul McCartney ανέβασε στο Twitter την πρώτη του φωτογραφία ως Πειρατής της Καραϊβικής. Η είδηση για την cameo εμφάνιση του Άγγλου στο πέμπτο film του επιτυχημένου franchise «Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No…

Το Σκαθάρι ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την πρώτη φωτογραφία του ως… πειρατής.

Ο sir Paul McCartney ανέβασε στο Twitter την πρώτη του φωτογραφία ως Πειρατής της Καραϊβικής.

Η είδηση για την cameo εμφάνιση του Άγγλου στο πέμπτο film του επιτυχημένου franchise «Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales» έγινε γνωστή τον περασμένο Μάρτη.

Όπως αποκαλύπτει το έγκυρο κινηματογραφικό portal IMDb, ο McCartney θα έχει τον ρόλο του δεσμοφύλακα. Σύμφωνα με το Deadline μάλιστα, έχει γυριστεί μια «μεγάλη» σκηνή, ειδικά φτιαγμένη γύρω από τον ρόλο του μπασίστα των Beatles.

Δείτε τη φωτογραφία του sir Paul McCartney, όπως την ανέβασε ο ίδιος στο Twitter:

Ο McCartney ακολουθεί τα βήματα του Keith Richards των Rolling Stones, ο οποίος είχε τον ρόλο του Captain Teague στα «Pirates Of The Caribbean: At World’s End» και «Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides». Ο Teague ήταν ο πατέρας του Jack Sparrow, τον οποίο φυσικά υποδύεται ο Johnny Depp.

Το «Dead Men Tell No Tales» θα κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαΐου.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top