ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δείτε το trailer του νέου ντοκιμαντέρ των Slipknot

Τον Σεπτέμβρη η πρεμιέρα του «Day Of The Gusano». Οι Slipknot έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer του νέου τους ντοκιμαντέρ «Day Of The Gusano». Το film θα κάνει επίσημη πρώτη στις 6 Σεπτεμβρίου και την σκηνοθεσία του έχει κάνει ο Shawn «Clown» Crahan. Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στην πρώτη επίσκεψη της…

Τον Σεπτέμβρη η πρεμιέρα του «Day Of The Gusano».

Οι Slipknot έδωσαν στη δημοσιότητα το trailer του νέου τους ντοκιμαντέρ «Day Of The Gusano».

Το film θα κάνει επίσημη πρώτη στις 6 Σεπτεμβρίου και την σκηνοθεσία του έχει κάνει ο Shawn «Clown» Crahan. Το ντοκιμαντέρ αναφέρεται στην πρώτη επίσκεψη της μπάντας στην Πόλη του Μεξικού το 2015 και περιλαμβάνει συνεντεύξεις των μελών της μπάντας, live πλάνα, εικόνες από τα παρασκήνια και άλλα.

Ο Clown των Slipknot είπε: «Είναι ένα όνειρο! Επιτέλους οι Slipknot παίζουν στο Μεξικό. Είναι ένα rock n roll ταξίδι για το συγκρότημα και σας ευχαριστούμε πολύ για αυτό».

Ο κιθαρίστας Jim Root προσθέτει: «Περάσαμε υπέροχα στο Knotfest του Μεξικού. Όλες οι μπάντες, οι φίλοι και οι fans μας, δημιούργησαν μια εκπληκτική ατμόσφαιρα. Χαιρόμαστε που μοιραζόμαστε αυτή την ιστορία μαζί σας».

Ο Corey Taylor πρόσφατα άνοιξε διάλογο με τους fans της μπάντας, δίνοντας τους την ευκαιρία να ρωτήσουν αυτά που θέλουν μέσω Facebook ή Twitter, χρησιμοποιώντας το hashtag #AskSlipknot.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top