ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δείτε video απο την εμφάνιση των Queen + Adam Lambert στο Rio

Ένα video απο την εμφάνιση των Queen και του Adam Lambert στο Rock In Rio Festival της Βραζιλίας ανέβηκε στο διαδίκτυο και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω. Ο Adam Lambert έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό απο τη συμμετοχή του στο «American Idol» του 2009 και μάλιστα μοιράστηκε για πρώτη φορά…

Ένα video απο την εμφάνιση των Queen και του Adam Lambert στο Rock In Rio Festival της Βραζιλίας ανέβηκε στο διαδίκτυο και μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

Ο Adam Lambert έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό απο τη συμμετοχή του στο «American Idol» του 2009 και μάλιστα μοιράστηκε για πρώτη φορά τη σκηνή με τους Brian May και Roger Taylor για το κομμάτι «We Are The Champions». Το τριο συνεργάστηκε ξανά το 2011 στα MTV European Music Awards στο Belfast της Β. Ιρλανδίας παρουσιάζοντας ζωντανά τα «The Show Must Go On», «We Will Rock You» και «We Are The Champions» ενώ απο το 2012 σαν Queen + Adam Lambert περιοδεύουν τακτικά σε όλο τον κόσμο.

Μετά το τέλος της τελευταίας περιοδείας, ο May χαρακτήρισε τον Lambert ως τον μοναδικό άνθρωπο που είναι ικανός «να γεμίσει τα παπούτσια του Freddie Mercury» λέγοντας μάλιστα πως η παρουσία του ήταν «δώρο Θεού» για τους Queen.

Απο τη μεριά του ο νεαρός τραγουδιστής κρατά χαμηλά την μπάλα λέγοντας σε κάθε ευκαιρία πως ο Freddie Mercury είναι απλά αναντικατάστατος: «Δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει άλλος σαν αυτός. Δεν τον αντικαθιστώ, απλά κρατώ τη μνήμη του ζωντανή».

Ο Adam Lambert κυκλοφόρησε το τρίτο του προσωπικό album με τίτλο «The Original High» στις 16 του περασμένου Ιούνη απο την Warner Bros.

Αφήστε μια απάντηση

Your email address will not be published.

*

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top