ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ FOOD WORLD

Δείτε το video της παρουσίασης της νέας μπύρας των Iron Maiden «Light Brigade»

Με ένα 4λεπτο video στο οποίο παρουσιαστής είναι ο Bruce Dickinson, οι Iron Maiden παρουσιάζουν στο κοινό τη νέα τους μπύρα «Light Brigade». Ο frontman των Βρετανών heavy metal θρύλων μας ξεναγεί στην γνωστή πλέον οικογενειακή ζυθοποιία Robinsons, εξηγώντας μας όλη την διαδικασία παραγωγής της νέας μπίρας, η οποία είναι…

Με ένα 4λεπτο video στο οποίο παρουσιαστής είναι ο Bruce Dickinson, οι Iron Maiden παρουσιάζουν στο κοινό τη νέα τους μπύρα «Light Brigade».

Ο frontman των Βρετανών heavy metal θρύλων μας ξεναγεί στην γνωστή πλέον οικογενειακή ζυθοποιία Robinsons, εξηγώντας μας όλη την διαδικασία παραγωγής της νέας μπίρας, η οποία είναι ήδη διαθέσιμη online και αναμένεται να γίνει ανάρπαστη.

Μέρος των εσόδων της μπίρας θα διατεθεί στην οργάνωση Help For Heroes, η οποία προσφέρει βοήθεια σε βετεράνους στρατιώτες και προσωπικό της Μεγάλης Βρετανίας, οι οποίοι υποφέρουν από ασθένειες ή τραυματισμούς.

Η Light Brigade μπίρα είναι ήδη διαθέσιμη online. Για να μάθετε περισσότερα, πατήστε εδώ.

 

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from FOOD WORLD

Go to Top