ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Doors κυκλοφορούν το «Live At The Isle Of Wight Festival 1970»

Η τελευταία μαγνητοσκοπημένη εμφάνισή τους. Η τελευταία επαγγελματικά μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση των Doors στο Isle Of Wight Festival το 1970, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο. Το concert film θα βγει στην αγορά σε DVD+CD, Blu-ray+CD καθώς και ψηφιακά και θα περιλαμβάνει και τα 7 τραγούδια που έπαιξαν ζωντανά οι rock…

Η τελευταία μαγνητοσκοπημένη εμφάνισή τους.

Η τελευταία επαγγελματικά μαγνητοσκοπημένη εμφάνιση των Doors στο Isle Of Wight Festival το 1970, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Το concert film θα βγει στην αγορά σε DVD+CD, Blu-ray+CD καθώς και ψηφιακά και θα περιλαμβάνει και τα 7 τραγούδια που έπαιξαν ζωντανά οι rock θρύλοι.

Το festival, από τα μεγαλύτερα της εποχής, παρακολούθησαν περισσότεροι από 600,000 θεατές, με τον πληκτρά της μπάντας Ray Manzarek να δηλώνει αργότερα: «Παίξαμε ένα μικρό αλλά πολύ έντονο set. Ο Jim βρισκόταν σε καταπληκτική φόρμα εκείνη την περίοδο».

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Doors έπαιξαν στο Isle Of Wight, εν μέσω δικαστικής περιπέτειας του Jim Morrison, η οποία είχε επηρεάσει την μπάντα.

Το «Live At The Isle Of Wight Festival 1970» περιλαμβάνει και 17 λεπτά με συνεντεύξεις του κιθαρίστα Robbie Krieger, του drummer John Densmore καθώς και του manager της μπάντας Bill Siddons.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer της κυκλοφορίας, το οποίο δόθηκε στη δημοσιότητα.

Το tracklist του «Live At The Isle Of Wight 1970»:
01. Roadhouse Blues
02. Back Door Man
03. Break On Through (To The Other Side)
04. When The Music’s Over
05. Ship On Fools
06. Light My Fire
07. The End (Medley): Across The Sea/Away In India/Crossroads Blues/Wake Up

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top