ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TOP STORIES/ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δωρεάν live streaming συναυλία από τους Dropkick Murphys

Εμείς ξέρουμε τι θα κάνουμε ξημερώματα Τετάρτης. Οι Dropkick Murphys ανακοίνωσαν ζωντανή διαδικτυακή εμφάνιση για τους fans τους για αύριο Τρίτη (7 μ.μ ώρα Βοστώνης, 1 μετά τα μεσάνυχτα για μας), με αφορμή την φετινή St. Patrick’s Day. Η συναυλία θα μεταδοθεί δωρεάν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μπάντας,…

Εμείς ξέρουμε τι θα κάνουμε ξημερώματα Τετάρτης.

Οι Dropkick Murphys ανακοίνωσαν ζωντανή διαδικτυακή εμφάνιση για τους fans τους για αύριο Τρίτη (7 μ.μ ώρα Βοστώνης, 1 μετά τα μεσάνυχτα για μας), με αφορμή την φετινή St. Patrick’s Day. Η συναυλία θα μεταδοθεί δωρεάν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της μπάντας, σε YouTube, Instagram και Facebook.

Για πρώτη φορά στην 24χρονη καριέρα τους οι Αμερικανοί punk rockers δεν είχαν την δυνατότητα να παίξουν μπροστά στους fans τους το σαββατοκύριακο πριν την St. Patrick’s Day. Το συγκρότημα αντιλαμβανόμενο τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν στα περισσότερα μέρη του κόσμου, δίνει την δυνατότητα στους fans να παρακολουθήσουν ζωντανά και δωρεάν μια συναυλία γιατί όπως λένε και οι ίδιοι οι Dropkick… The show must go on!

Hey everyone! We hope you and your families are doing well during this trying time…For the first time in 24 years,…

Gepostet von Dropkick Murphys am Samstag, 14. März 2020

Με την χώρα σε καραντίνα το σίγουρο είναι πως εμείς ξέρουμε τι θα κάνουμε ξημερώματα Τετάρτης

Και μην ξεχνάνε… ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ!

Latest from TOP STORIES

Go to Top