ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Δωρεάν τα εισιτήρια του Woodstock 50;

Οι διοργανωτές παλεύουν να κρατήσουν ζωντανό το επετειακό event. Τρόπο να αποφύγουν το φιάσκο της ακύρωσης του Woodstock 50 ψάχνουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ, με το μέλλον του επετειακού μουσικού event να βρίσκεται ακόμα στον αέρα. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του TMZ, μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθεί πως…

Οι διοργανωτές παλεύουν να κρατήσουν ζωντανό το επετειακό event.

Τρόπο να αποφύγουν το φιάσκο της ακύρωσης του Woodstock 50 ψάχνουν οι διοργανωτές του φεστιβάλ, με το μέλλον του επετειακού μουσικού event να βρίσκεται ακόμα στον αέρα.

Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα του TMZ, μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να ανακοινωθεί πως όλα τα εισιτήρια του φεστιβάλ θα είναι δωρεάν, προκειμένου να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του κόσμου, αλλά και να υπάρχει ενδιαφέρον από χορηγούς.

Αν και ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις, το Woodstock 50 εξελίσσεται σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Οι καθυστερήσεις στην έκδοση των εισιτηρίων, η αλλαγή του συναυλιακού χώρου (δύο φορές) αλλά και η απόσυρση του επενδυτικού ενδιαφέροντος, έθεσαν την διεξαγωγή του φεστιβάλ εν αμφιβόλω, με τους ανθρώπους πίσω από την διοργάνωση να αναζητούν τρόπους να κρατηθεί στην ζωή το project.

Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκε πως το Woodstock 50 μετακομίζει από την Νέα Υόρκη στο Maryland, με το line-up ωστόσο να αλλάζει εκ νέου. Πριν από λίγες μέρες οι Jay-Z, Dead & Company και John Forgerty ανακοίνωσαν πως δεν πρόκειται να εμφανιστούν.

Η νέα αλλαγή χώρου που αποφασίστηκε πριν από λίγες ημέρες, είχε ως αποτέλεσμα να λυθούν όλα τα συμβόλαια των καλλιτεχνών που επρόκειτο να εμφανιστούν ζωντανά και πλέον το Woodstock 50 επανασχεδιάζεται από μηδενική βάση.

Οι διοργανωτές του Woodstock 50 πάντως συνεχίζουν να τονίζουν σε κάθε ευκαιρία πως το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί κανονικά από τις 16 ως τις 18 Αυγούστου. Μένει να δούμε αν τελικά αυτό θα γίνει πράξη.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top