ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ CULTURE

Δρόμος στο Παρίσι παίρνει το όνομα του David Bowie

Το ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Jérôme Coumet. Το Παρίσι τιμά τον David Bowie δίνοντας το όνομα του σε έναν από τους δρόμους του. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο της πόλης, Jérôme Coumet. Ο δρόμος βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά της πόλης, κοντά στον σταθμό Austerlitz, με τον…

Το ανακοίνωσε ο δήμαρχος της πόλης Jérôme Coumet.

Το Παρίσι τιμά τον David Bowie δίνοντας το όνομα του σε έναν από τους δρόμους του. Η είδηση ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον δήμαρχο της πόλης, Jérôme Coumet.

Ο δρόμος βρίσκεται στην νοτιοανατολική πλευρά της πόλης, κοντά στον σταθμό Austerlitz, με τον Coumet να τονίζει τους ισχυρούς δεσμούς του Βρετανού τραγουδιστή με την Γαλλική πρωτεύουσα. Η πρόταση του Coumet πρόκειται να εξεταστεί στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο τον Φεβρουάριο, χωρίς να υπάρχει πρόβλημα έγκρισης.

Η είδηση έρχεται λίγες μέρες μετά από την αναγνώριση του Bowie ως «μια εκ των κορυφαίων και πιο επιδραστικών προσωπικοτήτων της Βρετανίας» σύμφωνα με το Oxford Dictionary of National Biography.

Την περασμένη εβδομάδα συμπληρώθηκαν τέσσερα χρόνια από τον θάνατο του Bowie.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from CULTURE

Go to Top