ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ TV & MOVIES

Δύο Χρυσές Σφαίρες για το Bohemian Rhapsody

Το «Bohemian Rhapsody» πήρε τελικά δύο Χρυσές Σφαίρες, στην τελετή απονομής των βραβείων στο Los Angeles. Η βιογραφική ταινία για τους Queen κέρδισε το βραβείο του καλύτερου δραματικού film («Best Motion Picture – Drama»), με τον Rami Malek στον ρόλο του Freddie Mercury να κερδίζει αυτό του καλύτερου αντρικού ρόλου…

Το «Bohemian Rhapsody» πήρε τελικά δύο Χρυσές Σφαίρες, στην τελετή απονομής των βραβείων στο Los Angeles.

Η βιογραφική ταινία για τους Queen κέρδισε το βραβείο του καλύτερου δραματικού film («Best Motion Picture – Drama»), με τον Rami Malek στον ρόλο του Freddie Mercury να κερδίζει αυτό του καλύτερου αντρικού ρόλου («Best Performance By An Actor In A Motion Picture – Drama»).

Ο Malek ευχαρίστησε όλους όσοι εργάστηκαν σκληρά για να ολοκληρωθεί η ταινία, ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στους Queen.

«Για σένα Brian May, για σένα Roger Taylor, και φυσικά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Freddie Mercury που μου έδωσε την μεγαλύτερη χαρά της ζωής μου. Σας αγαπώ. Αυτό το βραβείο είναι για εσάς».

Το «Green Book» έφυγε από την βραδιά με 3 Σφαίρες (Ταινίας – Κωμωδία, Σεναρίου, Β’ Ανδρικού Ρόλου) ενώ η Olivia Colman, πρωταγωνίστρια της ταινίας «The Favourite»του Γιώργου Λάνθιμου κέρδισε την Σφαίρα πρώτου Γυναικείου Ρόλου σε κωμωδία.

Latest from TV & MOVIES

Go to Top