ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Hλικιωμένοι το έσκασαν από οίκο ευγηρίας για να πάνε στο Wacken

Εντοπίστηκαν στις τρεις το πρωί να περιφέρονται «αποπροσανατολισμένοι και ζαλισμένοι». Το Wacken Open Air Festival, το μεγαλύτερο metal φεστιβάλ στον κόσμο, δίνει συχνά πυκνά αφορμές που δεν είναι αμιγώς συνυφασμένες με τη μουσική προκειμένου να στραφούν εκεί τα φώτα της δημοσιότητας. Φέτος ήταν η σειρά δύο Γερμανών ηλικιωμένων που προφανώς…

Εντοπίστηκαν στις τρεις το πρωί να περιφέρονται «αποπροσανατολισμένοι και ζαλισμένοι».

Το Wacken Open Air Festival, το μεγαλύτερο metal φεστιβάλ στον κόσμο, δίνει συχνά πυκνά αφορμές που δεν είναι αμιγώς συνυφασμένες με τη μουσική προκειμένου να στραφούν εκεί τα φώτα της δημοσιότητας.

Φέτος ήταν η σειρά δύο Γερμανών ηλικιωμένων που προφανώς θέλησαν να αποδείξουν ότι ο χρόνος δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο όταν θέλεις να παρακολουθήσεις ζωντανά αγαπημένες σου μπάντες. Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από το δημοσίευμα της Deutsche Welle,σύμφωνα με το οποίο οι δύο φίλοι το έσκασαν από τον οίκο ευγηρίας στον οποίο φιλοξενούνται προκειμένου να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ. Πιο συγκεκριμένα, το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής οι υπεύθυνοι γηροκομείου στο Αμβούργο, το οποίο βρίσκεται 75 χιλιόμετρα μακριά από το Wacken, ειδοποίησαν την αστυνομία όταν αντιλήφθηκαν ότι δύο τρόφιμοι του κέντρου απουσίαζαν. Αμέσως σήμανε συναγερμός και ξεκίνησε η αναζήτησή τους. Τελικά, στις τρεις τα ξημερώματα αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο αμετανόητους metalheads να περιφέρονται στην περιοχή. Σύμφωνα μάλιστα με τους αστυνομικούς έδειχναν «αποπροσανατολισμένοι και ζαλισμένοι» και κάθε άλλο παρά πρόθυμοι να επιστρέψουν στον οίκο ευγηρίας. Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε αν υπεύθυνοι για την κατάστασή τους ήταν οι Running Wild, οι οποίοι σύμφωνα με τις ανταποκρίσεις, έδωσαν ένα καταπληκτικό σόου στην επιστροφή τους στο Wacken μετά από τρία χρόνια, ή αν κατανάλωσαν κι αυτοί από 5,1 λίτρα μπύρας έκαστος, όσα δηλαδή καταναλώνει κατά μέσο όρο κάθε επισκέπτης του φεστιβάλ. Ολα τα παραπάνω βέβαια, υπό την προϋπόθεση οι βρήκαν τρόπο να μπουν και να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ, δεδομένου ότι πρόκειται για ένα event που γίνεται sold out από την προηγούμενη κιόλας χρονιά και πριν καλά καλά ανακοινωθεί το τελικό line up.

Τελικά, οι δύο άνδρες επέστρεψαν έστω και… με το ζόρι στο γηροκομείο μετά από συντονισμένες ενέργειες των υπευθύνων που οργάνωσαν και τη μεταφορά τους πίσω στο Κέντρο. Πληροφορίες που θέλουν τους δύο άνδρες να έχουν ήδη αιτηθεί άδεια για να παρακολουθήσουν το Wacken 2019 ελέγχονται ως ανακριβείς…

Υπενθυμίζουμε ότι και πέρυσι το Wacken έδωσε μια ιδιαίτερη αφορμή για να ασχοληθούμε μαζί του, μετά την πρωτοβουλία των διοργανωτών για την κατασκευή δικτύου αγωγών συνολικού μήκους 7 χιλιομέτρων (!) για την υπόγεια μεταφορά στις εγκαταστάσεις του φεστιβάλ περίπου 400.000 λίτρων μπύρας που απαιτούνται για να καλυφθεί η ζήτηση του τριημέρου. Αυτό έγινε προκειμένου να μην καταστρέφεται το έδαφος από τα φορτηγά που πηγαινοέρχονται μεταφέροντας βαρέλια. Ενα έδαφος που ταλαιπωρείται έτσι κι αλλιώς από τις άστατες καιρικές συνθήκες που κατά επικρατούν στην περιοχή τις ημέρες διεξαγωγής του φεστιβάλ, αν και φέτος οι τοπικές αρχές εξέδωσαν οδηγία προς τους επισκέπτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί εξαιτίας του κύματος ζέστης που έπληξε όλη τη Γερμανία.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top