ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δύο νέα videos από τα «Desert Sessions» του Josh Homme

Δείτε τα clips των «If You Run» και «Move Together». Ο Josh Homme έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέα video clips από τα Desert Sessions 11 & 12, τα οποία επιμελήθηκαν σπουδαστές από την Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. «Είναι η δική τους ματιά πάνω στην μουσική και τους στίχους των…

Δείτε τα clips των «If You Run» και «Move Together».

Ο Josh Homme έδωσε στην δημοσιότητα δύο νέα video clips από τα Desert Sessions 11 & 12, τα οποία επιμελήθηκαν σπουδαστές από την Ακαδημία Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης. «Είναι η δική τους ματιά πάνω στην μουσική και τους στίχους των Desert Sessions» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Πριν από λίγο καιρό ο Homme συναντήθηκε με μαθητές από την Ακαδημία και δύο από αυτούς, έχοντας συγκεκριμένο budget στην διάθεσή τους, δούλεψαν πάνω στα videos.

Ο πρώτος κινηματογραφιστής, Gabriele Fabbro, δούλεψε πάνω στην ακουστική μπαλάντα «If You Run», για την οποία όπως είπε εμπνεύστηκε από την βία που υφίστανται αρκετοί δημοσιογράφοι στην Ευρώπη: «Έχω διαβάσει πολλά στις εφημερίδες της Ευρώπης. Με αυτό το video θέλω να παρουσιάσω τον φόβο του να είσαι ανήμπορος να αντιδράσεις» αναφέρει ο Fabbro.

Δείτε την δουλειά του για το «If You Run»:

Ο δεύτερος εκκολαπτόμενος σκηνοθέτης, Jonathan Samukange, έφτιαξε το video του «Move Together», το οποίο χαρακτήρισε ως «την ψυχεδελική ματιά στην ιστορία του Αδάμ και της Εύας». Ο νεαρός καλλιτέχνης είπε: «Θέλω το κοινό να ακροβατήσει ανάμεσα στην πραγματικότητα και την φαντασία. Να μην μείνει στα στεγανά και να παρακολουθήσει χωρίς όρια την τραγική ιστορία του Αδάμ και της Εύας».

Το video γυρίστηκε σε ένα μικρό χωριό της Ζιμπάμπουε, με όλους τους κατοίκους να συμμετέχουν:

Τα «Desert Sessions 11 & 12» κυκλοφόρησαν τον Οκτώβριο του 2019, έπειτα από ένα κενό 16 χρόνων. Οι ηχογραφήσεις πραγματοποιήθηκαν στο Rancho De La Luna, στο Joshua Tree.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top