Εφυγε από τη ζωή η μητέρα του Phil Lynott

R NEWS TEAM
Posted on Ιούνιος 12, 2019, 2:52 μμ
16 secs

Η μητέρα του Ιρλανδού θρύλου της ροκ Phil Lynott πέθανε σήμερα το πρωί νικημένη από τον καρκίνο. Σύμφωνα με την Irish Sun, η ίδια είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία από τη στιγμή που έμαθε ότι η ασθένεια είχε παρουσιάσει μεταστάσεις.

Η γυναίκα που στις 4 Ιανουαρίου 1986 είδε το παιδί της να φεύγει τόσο πρόωρα, σε ηλικία μόλις 36 ετών, δήλωνε πάντα αποφασισμένη να ζήσει τη ζωή της στο φουλ, μέχρι «να αποφασίσουν να με φωνάξουν», όπως έλεγε χαρακτηριστικά, ενώ συχνά αστειευόταν αναφερόμενη στην… επανένωση με τον γιο της λέγοντας ότι «είμαι σίγουρη ότι ο Phil λέει στον Θεό: ‘μην την αφήσεις να ανέβει εδώ πάνω γιατί θα μου τις βρέξει’».

Η Philomena Lynott κατά την αποκάλυψη του αγάλματος του γιου της Phil στο Δουβλίνο.

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας, η ίδια ήταν απολύτως αφοσιωμένη στην εκστρατεία για τη διατήρηση της μνήμης και της μουσικής κληρονομιάς του Phil.

Kαι όλα αυτά λίγες μόλις μέρες μετά τη συναυλία των Metallica στο Δουβλίνο, κατά τη διάρκεια της οποίας οι Αμερικανοί απέδωσαν τον δικό τους φόρο τιμής στον μεγάλο Phil παίζοντας ζωντανά το Whisky in the Jar μπροστά σε ένα κοινό που ξεπερνούσε τις 70.000.

 

R NEWS TEAM
ROCK YOUR LIFE NEWS TEAM - THE ROCK DAILY POST