Είχε συνεργαστεί με δεκάδες μουσικούς και συγκροτήματα.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 70 ετών, άφησε ο βετεράνος κιθαρίστας Bob Kulick. Την είδηση έκανε γνωστή ο αδερφός του, πρώην κιθαρίστας των Kiss, Bruce Kulick. Σπουδαίο το βιογραφικό του Αμερικανού κιθαρίστα.

Ο Bruce Kulick έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Είμαι συντετριμμένος που πρέπει να ανακοινώσω τον θάνατο του αδερφού μου, Bob Kulick. Η αγάπη του για την μουσική και το ταλέντο και η δουλειά του ως παραγωγός και ως μουσικός θα μείνουν για πάντα».

I am heartbroken to have to share the news of the passing of my brother Bob Kulick. His love of music, and his talent as…

Gepostet von Bruce Kulick am Freitag, 29. Mai 2020

Ο Bob Kulick ξεκίνησε την καριέρα του στα 16 του μόλις χρόνια, όταν εμφανίστηκε στο album των Random Blues Band, «Winchester Cathedral». Από τα μέσα των 70s και μετά άρχισε να γίνεται γνωστός και να «γράφει» πολλές και σημαντικές συνεργασίες με ονόματα από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο, μουσικής.

Στα 40 χρόνια που βρέθηκε στην πρώτη γραμμή συνεργάστηκε μεταξύ άλλων με τους Kiss, Motorhead, Meat Loaf, W.A.S.P, Diana Ross, Michael Bolton, Lou Reed, Paul Stanley και πολλούς άλλους.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.