ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ IN FOCUS

Έφυγε από την ζωή η Philomena Lynott, μητέρα του Phil Lynott

Την τελευταία της πνοή νικημένη από τον καρκίνο άφησε σήμερα το πρωί σε ηλικία 88 ετών η μητέρα του Ιρλανδού θρύλου της rock Phil Lynott, Philomena. Σύμφωνα με την Irish Sun, η ίδια είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία από την στιγμή που έμαθε ότι η ασθένεια είχε παρουσιάσει μεταστάσεις.…

Την τελευταία της πνοή νικημένη από τον καρκίνο άφησε σήμερα το πρωί σε ηλικία 88 ετών η μητέρα του Ιρλανδού θρύλου της rock Phil Lynott, Philomena.

Σύμφωνα με την Irish Sun, η ίδια είχε αρνηθεί να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία από την στιγμή που έμαθε ότι η ασθένεια είχε παρουσιάσει μεταστάσεις.

Η γυναίκα που στις 4 Ιανουαρίου 1986 είδε το παιδί της να φεύγει τόσο πρόωρα, σε ηλικία μόλις 36 ετών, δήλωνε πάντα αποφασισμένη να ζήσει στο έπακρο, μέχρι «να αποφασίσουν να με φωνάξουν», όπως έλεγε χαρακτηριστικά, ενώ συχνά αστειευόταν αναφερόμενη στην… επανένωση με τον γιό της λέγοντας ότι «είμαι σίγουρη ότι ο Phil λέει στον Θεό: «Μην την αφήσεις να ανέβει εδώ πάνω γιατί θα μου τις βρέξει»».

Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της εφημερίδας, η ίδια ήταν απολύτως αφοσιωμένη στην εκστρατεία για την διατήρηση της μνήμης και της μουσικής κληρονομιάς του ηγέτη των Thin Lizzy.

Όλα αυτά λίγες μέρες μετά την συναυλία των Metallica στο Δουβλίνο, κατά την διάρκεια της οποίας οι Αμερικανοί metallers απέδωσαν τον δικό τους φόρο τιμής στον μεγάλη Phil Lynott, παίζοντας ζωντανά το «Whiskey In The Jar», μπροστά σε περισσότερους από 70,000 θεατές.

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from IN FOCUS

Go to Top