ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Έφυγε από τους High On Fire ο drummer Des Kensel

Ήταν ιδρυτικό μέλος της μπάντας. Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο drummer Des Kensel ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους High On Fire. Ο Kensel ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος και μετά από 21 χρόνια αποφάσισε να ακολουθήσεις διαφορετικούς δρόμους. Αναλυτικά η ανάρτηση του Kensel στο…

Ήταν ιδρυτικό μέλος της μπάντας.

Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο drummer Des Kensel ανακοίνωσε την αποχώρηση του από τους High On Fire.

Ο Kensel ήταν ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος και μετά από 21 χρόνια αποφάσισε να ακολουθήσεις διαφορετικούς δρόμους.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Kensel στο Instagram: «Ως ιδρυτικό μέλος των High On Fire, αισθάνομαι ευλογημένος που πέρασα 21 χρόνια από την ζωή μου ταξιδεύοντας σε ολόκληρο τον κόσμο πραγματοποιώντας το παιδικό μου όνειρο να παίξω μουσική. Μετά από 8 studio albums, αμέτρητες περιοδείες και ένα βραβείο Grammy, αισθάνομαι πολύ ευτυχισμένος που καταφέραμε να πετύχουμε τόσα πολλά ως συγκρότημα».

Και συνέχισε: «Το να είσαι επαγγελματίας μουσικός έχει τις προκλήσεις του. Αυτές τις αντιμετωπίζεις με σκληρή δουλειά και υπομονή. Μετά από σκέψη, ήρθε η ώρα να ανακοινώσω πως πλέον δεν είμαι μέλος των High On Fire. Θα αφοσιωθώ σε νέες ευκαιρίες, ενώ θα περάσω χρόνο και με την οικογένεια μου».

Ο Kensel δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που συνεργάστηκε και γνώρισε όλα αυτά τα χρόνια: «Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά τους fans για την υποστήριξη. Χωρίς εσάς, τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Για το τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα το συγκρότημα και να ευχηθώ τα καλύτερα για το μέλλον».

Ο Kensel απουσίαζε από τις δύο τελευταίες συναυλίες των High On Fire τον περασμένο Μάιο. Την θέση του πήρε ο drummer των Gaytheist, Nick Par. Οι Αμερικανοί προς το παρόν δεν έχουν ανακοινώσει τον επίσημο αντικαταστάτη του.

View this post on Instagram

As a founding member of High On Fire, I feel blessed to have spent the last 21 years traveling around the world pursuing my childhood dream to write and play music. After eight albums, countless tours, and a Grammy win, I am very thankful for what we have been able to accomplish as a band. Being a full time professional musician can have its challenges. One gets through those challenges with patience, hard work and perseverance. After much consideration, it is time for me to announce that I will no longer be performing with High On Fire. I will now be focusing on new opportunities and spending time with my family. I would like to sincerely thank all of our fans for your support throughout the years. Without you, none of this would have been possible. Lastly, I would like to wish my band-mates the best of luck in the future. Des Kensel. #highonfire #deskensel #highonfireband

A post shared by Desmond Kensel (@deskensel) on

Έγκυρες ειδήσεις από όλο το φάσμα της rock και όχι μόνο μουσικής, την ώρα που συμβαίνουν, όταν συμβαίνουν σε συνεχή ροή από την συντακτική μας ομάδα.

Latest from ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Go to Top